Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Λεονάρντο… ξέρει – Στην δεύτερη θέση η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο Βραζιλιάνος σκόραρε δύο φορές απέναντι στην πρώην ομάδα του, έφτασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και η “Ένωση” με τη νίκη της επί του Λεβαδειακού προσπέρασε τον Ολυμπιακό στην βαθμολογία.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Superleague οι “κιτρινόμαυροι” προσπέρασαν εύκολα το εμπόδιο του νεοφώτιστου Λεβαδειακού και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, προσπερνώντας τον Ολυμπιακό ο οποίος όμως έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.
 
Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε νωθρή στο πρώτο ημίχρονο και απέναντι σε μία ακίνδυνη ομάδα. Στο 8΄ ο Λεονάρντο σούταρε μόλις άουτ, ενώ στο 16΄ μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Κάρλος ο Κυριακίδης κράτησε το μηδέν.Το σκορ άνοιξε στο 42ο λεπτό όταν ο Λεονάρντο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Καφές, σκοράροντας απέναντι στην πρώην ομάδα του.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν στροφές, “καθάρισαν” το ματς και έπαιξαν κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο. Στο 51΄ο Λεονάρντο σκόραρε για δεύτερη φορά μετά την ασίστ του Λυμπερόπουλου, με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κυριακίδης έβγαλε με υπερένταση το σουτ του Λυμπερόπουλου.
 
Το ματς ωστόσο πήρε φωτιά στο φινάλε. Ο Ρίκκα αποβλήθηκε στο 89΄, βλέποντας δύο κίτρινες μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ο Λεβαδειακός κατάφερε να μειώσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Βασιλείου να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Μανωλά, ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε