Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Λίνεν θέλει Κουμορτζί – Ιταλική επιμονή για Μπαπτίστα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

O Γκανέζος αποτελεί “διακαή πόθο” του προπονητή του Ολυμπιακού. Ιταλικά δημοσιεύματα εξακολουθούν να στέλνουν τον Μπαπτίστα στον Πειραιά.

Η αγωνιστική αξία και η προσωπικότητα του Γκανέζου χαφ, είναι γνωστά στον Έβαλντ Λίνεν από τις ημέρες του στον πάγκο του Πανιωνίου. Ο Γερμανός εκτιμά πολύ τον παίκτη και φέρεται να επιθυμεί να τον εντέξει στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Οι “ερυθρόλευκοι” φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης ποσό που πλησιάζει το 1,3 εκατ. ευρώ, αλλά και να το ξεπεράσει φτάνοντας το 1,5 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση του. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, μέσα στη συμφωνία ο Ολυμπιακός προσφέρει σε μορφή δανεισμού τον Ντένις Επστάιν, ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην “προσφορά” και ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Εν τω μεταξύ, μπορεί ο Ολυμπιακός να “παγώνει” το θέμα του Ζούλιο Μπαπτίστα, αλλά το ίδιο δε συμβαίνει με τους Ιταλούς. Η ιταλική ιστοσελίδα “laroma24.it”, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο ατζέντης του Μπαπτίστα, Αλεσάντρο Λούτσι, αναχωρεί για την Ελλάδα, όπου θα συναντηθεί με την διοίκηση του Ολυμπιακού. Αν επιτευχθεί συμφωνία, η Ρόμα δεν θα δυσκολευτεί πολύ να στείλει τον Βραζιλιάνο στην Αθήνα”.

Προσεγγίζει Πάντελιτς ο Κοβάσεβιτς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε