Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Μαρινάκης για τα θύματα της Θύρας 7: “Είναι διαρκώς δίπλα μας”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, για τα θύματα της Θύρας 7.

Το μεσημέρι του Σαββάτου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τα 21 θύματα της Θύρας 7, στην τραγωδία της 8ης Φεβρουαριόυ του 1981, εκε΄λι όπου βρέθηκε -για μια ακόμη φορά- σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού.

Φυσικά, εκεί ήταν και ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, που το βράδυ του Σαββάτου έστειλε το προσωπικό του μήνυμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των “ερυθρολεύκων”:

“Η 8η Φεβρουαρίου είναι για την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μια ημέρα μνήμης για τους 21 αθάνατους φιλάθλους, που έχασαν τόσο πρόωρα τη ζωή τους, στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική τραγωδία της χώρας μας. Είναι διαρκώς δίπλα μας.

Είναι ένα στεφάνι μνήμης στον Πειραϊκό ουρανό και πάνω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ζουν μαζί μας τις μεγάλες στιγμές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Εμείς από την πλευρά μας δίνουμε κάθε μέρα αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις για να είναι τα γήπεδα ασφαλής τόπος ψυχαγωγίας.

Συνεχίζουμε με δύναμη και πίστη για να μεγαλώνει διαρκώς ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με του οποίου το όνομα συνοδεύτηκε η τελευταία πνοή των 21 αξέχαστων θυμάτων της Θύρας 7″.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε