Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Μαρκέτι σταμάτησε την Γιουβέντους και ο Ελ Σαραουί τη Νάπολι

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

 Με ήρωα τον τερματοφύλακας της Φεντερίκο Μαρκέτι η Λάτσιο έφυγε με βαθμό από την έδρα της Γιουβέντους (0-0), ενώ η Νάπολι αν και προηγήθηκε με 2-0 δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στη Μίλαν καθώς ο Στέφαν Ελ Σαραουί υπέγραψε τη μοιρασιά στο Σαν Πάολο.

 Δίχως Αντρέα Πίρλο και Μίρκο Βούτσινιτς, όσο κι αν στρίμωξε τη Λάτσιο στα σκοινιά, η Γιουβέντους δεν κατάφερε να νικήσει τον “κέρβερο” Φεντερίκο Μαρκέτι και έμεινε στο 0-0 στο Τορίνο. Οι “μπιανκονέρι” ήταν απόλυτοι κυριάρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού να “πελαγοδρομεί” αμυντικά. Ο Ιταλός τερματοφύλακας, όμως, με επεμβάσεις που ίσως προκάλεσαν ανησυχία στον συνάδελφό του στη Γιουβέντους για τη θέση της εθνικής Ιταλίας, κράτησε το μηδέν σε κάθε φάση που χρειάστηκε η παρουσία του.


Στη Νάπολι, οι “παρτενοπέι” σημείωσαν 2 γκολ με τους Γιοκάν Ινλέρ και Λορέντζο Ινσίνιε εξαιτίας κακών αντιδράσεων του Κριστιάν Αμπιάτι, ενώ έχασαν και ένα τετ α τετ λίγο αργότερα που θα μπορούσε να “κλειδώσει” τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν γρήγορα ρυθμό, μείωσαν με πανέμορφο σουτ του Ελ Σαραουί πριν το τέλος του 1ου ημιχρόνου και στο 2ο μέρος ήταν καταιγιστικοί, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 82′.

Αναλυτικά η 13η αγωνιστική του Καμπιονάτο:

Σάββατο, 11/7

Γιουβέντους-Λάτσιο 0-0

Νάπολι-Μίλαν 2-2
(4’ Ινλέρ, 30’ Ινσίνιε-45’, 82’ Ελ Σαραουί)

Κυριακή, 12/7

Μπολόνια-Παλέρμο (16:00)
Κατάνια-Κιέβο
Φιορεντίνα-Αταλάντα
Ίντερ-Κάλιαρι
Σιένα-Πεσκάρα
Ουντινέζε-Πάρμα
Σαμπντόρια-Τζένοα (21:45)

Δευτέρα, 13/7

Ρόμα-Τορίνο (21:45)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε