Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Μάρκο Σίλβα στην 42η θέση των κορυφαίων προπονητών στον κόσμο

Ο Μάρκο Σίλβα στην 42η θέση των κορυφαίων προπονητών στον κόσμο

Μπορεί να μην κατάφερε να κρατήσει την Χαλ στην Premier League, αλλά ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται στην 42η θέση των κορυφαίων προπονητών στον κόσμο, σύμφωνα με την λίστα του περιοδικού «FourFourTwo», που τον αποθεώνει.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, που πλέον κάθεται στον πάγκο της Γουότφορντ, βρίσκεται στην λίστα του βρετανικού περιοδικού, που ανακοινώνει κατά διαστήματα. Μέχρι τώρα έχει κάνει γνωστούς τους τελευταίους 15 προπονητές στον κόσμο.

«Ο αντίκτυπος της δουλειάς του Μάρκο Σίλβα, θα μπορούσε να περιγραφεί πιο βολικά, εάν είχε αποφευχθεί ο υποβιβασμός, αλλά ακόμα και με αυτό το άσχημο τέλος πήγε πέρα από τις προσδοκίες», σημειώνει το περιοδικό, που θεωρεί υπεύθυνο για την πρώτη τον Μάικ Φίλαν, αλλά και τη διαμάχη μεταξύ των φιλάθλων και της οικογένειας Αλαν, που έκανε την Χαλ «μία από τις πιο τοξικές ομάδες στην Premier League. Αν τα κατάφερνε η έκπληξη θα ήταν μεγαλύτερη», συμπλήρωσε.

«Η Χαλ όχι μόνο άρχισε να κερδίζει κάτω από τις οδηγίες του, αλλά και είχε από τα καλύτερα στυλ παιχνιδιού στην χώρα. Πρόσφερε σε μία ομάδα άγνωστων παικτών στυλ και πειθαρχία. Εντυπωσιακό, ιδιαίτερα για κάποιον που δεν γνώριζε το πρωτάθλημα. Η Γουότφορντ τον παρακολουθούσε με ιδιαίτερη προσοχή και όταν απολύθηκε ο Ματσάρι δεν έχασε χρόνο. Αυτό θα έχει πολύ ενδιαφέρον».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε