Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Μέσι εκτέλεσε τη Μίλαν – Στα ημιτελικά Μπαρτσελόνα και Μπάγερν

Με δύο πέναλτι του Μέσι και ένα ακόμα γκολ από τον Ινιέστα, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-1 της Μίλαν -που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Νοτσερίνο- και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τυπική διαδικασία για την Μπάγερν που νίκησε και στο Μόναχο την Μαρσέιγ με 2-0.

Οι “μπλαουγκράνα” επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και παρά το 0-0 του πρώτου αγώνα επικράτησαν της Μίλαν και πανηγυρίζουν την είσοδο τους στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το σκορ άνοιξε στο 10΄ο Μέσι από την άσπρη βούλα, μετά το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Αντονίνι. Η Μίλαν που έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Γκουαρδιόλα στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Νοτσερίνο στο 32΄.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο αλλά με μία διαφορά. Το πέναλτι που κέρδισε ο Μπούσκετς από τον Νέστα ήταν τουλάχιστον τραβηγμένο, όμως ο Μέσι έκανε το… χρέος του για το 2-1 στο 41΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα κυριαρχήσε πλήρως και έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Ινιέστα στο 53΄.

Στον άλλο προημιτελικό της Τρίτης, η Μπάγερν όπως και στην Μασσαλία επικράτησε με 2-0 της Μαρσέιγ και πήρε χωρίς να ιδρώσει την πρόκριση. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν ο Κροάτης Ίβιτσα Όλιτς στο 13΄και το 37΄.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε