Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Μίτσελ τον άλλαξε, ο κόσμος το χάρηκε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον Ολυμπιακό μετά την εμφατική νίκη επί του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να εξασφαλίσουν από σήμερα και μαθηματικά το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αλλά το βασικό είναι ότι ξανακέρδισαν τον κόσμο τους.

Ο Μίτσελ έκατσε για 7ο αγώνα στον πάγκο του Ολυμπιακού και οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση.

Δεν είναι μόνο τα 4 γκολ, αλλά γενικά η απόδοση της ομάδας που έδειξε διάθεση και δεν σταμάτησε να προσπαθεί ακόμη και όταν είχε εξασφαλίσει τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πνηγυρίσει ένα από τα πιο εύκολα πρωταθλήματα της ιστορίας του. Μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής από σήμερα, αν ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης δεν νικήσουν τον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για τη φιέστα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά το θέμα είναι ότι κατάφεραν να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό από τη Λεβάντε και να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο τους.

Ο Μίτσελ δείχνει ότι μαθαίνει πρόσωπα και πράγματα και οι παίκτες βγάζουν στο γήπεδο κάποια από αυτά που θέλει ο Ισπανός.

Φιέστα… απ’την Κρήτη – Ράβει το 40ο “αστέρι” ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε