Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Μπάγεβιτς απέρριψε τον Ντρπιτς λόγω της… συζύγου του!

Ο Ντίνο Ντρπιτς είναι γνωστός πλέον όχι για το ταλέντο του στην μπάλα αλλά για τις… σεξουαλικές του επιδόσεις στον χλοοτάπητα του γηπέδου…
 

Χθες ο Ντρπιτς δοκιμάστηκε από τον Χιμένεθ όμως δεν πρωτοεμφανίστηκε στην ΑΕΚ αυτή την βδομάδα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με το “Φως των Σπορ”, είχε προταθεί και πέρσι στην “Ένωση” από κροάτη ατζέντη, όταν τότε στον πάγκο βρισκόταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αλλά ο φάκελος του είχε μπει στο συρτάρι μετά την απόφαση του Σερβοέλληνα τεχνικού να απορρίψει την περίπτωση του.
 
Γιατί όμως είπε όχι; Κυρίως λόγω της Σέλζιους! Της συντρόφου του η οποία με τις αποκαλύψεις της πως έκανε έρωτα με τον καλό της στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φούντωσε τον Ντούσκο.

 
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ασχολήθηκε με την περίπτωση του Ντρπιτς και ρώτησε συνεργάτες του στο Ζάγκρεμπ για εκείνον. Έμαθε για τις πράξεις του με τη Νίβες Σέλζιους και επίσης πως είναι γενικότερα ερωτύλος, γνωστός στην κοσμική ζωή της κροατικής πρωτεύουσας, και με αρκετά νυχτοπερπατήματα και άλλες τέτοιου τύπου πληροφορίες. Οι οποίες ήταν απολύτως αρκετές ώστε να μη συνεχίσει ο Ντούσκο την έρευνα του για το αγωνιστικό ποιόν του Ντρπιτς.
 
Μάλιστα ο Σερβοέλληνας έλεγε πέρσι πως αν δεν υπήρχε το περιστατικό με τη Νίβες όλα τα υπόλοιπα ίσως να τα συζητούσε και να έπαιρνε το ρίσκο να τον έφερνε στην Αθήνα, σε περίπτωση βέβαια που έκρινε ότι αξίζει τον κόπο από αγωνιστικής απόψεως.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε