Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Μπάλαμπαν “λύτρωσε” τον Πανιώνιο – Ο Άρης “έμεινε” στο ματς κόντρα στην Ατλέτικο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει νωρίτερα τη νίκη. Τελικά όταν ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες, ο Μπάλαμπαν “λύτρωσε” τους Νεοσμυρνιώτες με γκολ στο 86′.

Οι “κίτρινοι” μάλλον είχαν το μυαλό τους στη μεγάλη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν “εμφανίστηκαν” ποτέ στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος πίεσε, έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά πήρε μία πανάξια νίκη.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, έφτασαν ουκ ολίγες φορές κοντά στο γκολ αλλά πότε η αστοχία και πότε ο Σηφάκης δεν τους επέτρεπαν να ανοίξουν το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κούπερ αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Σηφάκη, αλλά και ο Μπαρέρο που μπήκε στο γήπεδο ήταν εξίσου καλός.

Στο 50′ ο Ναφτί με μία ανόητη κίνησ, χτύπησε εκτός φάσης τον Μανιάτη και ο διαιτητής σωστά τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Η κυριαρχία του Πανιωνίου ήταν πλέον καθολική, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε. Χρειάστηκε να φτάσει στο 86′ όταν ο Μπάλαμπαν με ατομική ενέργεια λύτρωσε τους γηπεδούχους.

Ο Άρης απείλησε για πρώτη και τελευταία φορά στο 89′ με την κεφαλιά του Ρουίζ, την οποία εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Μάχο.

Πανιώνιος: Μάχο, Μανιάτης (64′ Χίκα), Λάτκα, Μπάλαμπαν, Βαρό, Κουμορτζί, Σιόβας, Κοντοές (89′ Φουνκουάγιο), Κούρντι, Σαλαλί (78′ Κούκετς), Βαζ Τε

Άρης: Σηφάκης (45′ Μπαρέρο), Νέτο, Κουλουχέρης, Ναφτί, Τόχα, Τσέζαρεκ (71′ Ρουίς), Μίσελ, Μενδρινός, Χαβίτο, Αραβίδης (52′ Φατί), Λαζαρίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε