Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

“Ο Μπόλονι θέλει Νικουλάε”

Ρουμάνικο δημοσίευμα αναφέρει πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ “ψήνει” τον επιθετικό της Μονακό για να τον φέρει στους Θεσσαλονικείς.
Σύμφωνα με τη ρουμανική ιστοσελίδα “cancan.ro”, ο Λάζλο Μπόλονι έχει ήδη επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Ντάνιελ Νικουλάε, προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην Τούμπα.
 
Επίσης, προσθέτει ότι οι διαπραγματεύσεις με τους Μονεγάσκους για το δανεισμό του θα αρχίσουν, αφού ο ΠΑΟΚ εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να βλέπει με… καλό μάτι το ενδεχόμενο να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ το κασέ του είναι υψηλό, αλλά όχι απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ (480.000 ευρώ).
 
Αναλυτικά όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα:
 
“Η Μονακό απέτυχε να παραμείνει στη Ligue 1 και η γαλλική λίγκα επιτρέπει στις ομάδες που υποβιβάζονται να μειώνουν τις απολαβές των παικτών κατά το ήμισυ. Έτσι, ο Ντάνιελ Νικουλάε, που κερδίζει 80.000 ευρώ το μήνα, συμφώνησε να λαμβάνει μόνο 40.000 ευρώ, ώστε να παραμείνει. Ωστόσο, δεν είναι όλα ρόδινα για τον Ρουμάνο επιθετικό. Παρότι έχουν διεξαχθεί τέσσερις αγωνιστικές στη Ligue 2, ο Νικουλάε δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Μονακό.
 
Η σωτηρία θα μπορούσε να έρθει από τον Λάζλο Μπόλονι, που του τηλεφώνησε δύο φορές, για να του προτείνει να πάει με τη μορφή του δανεισμού στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο Ρουμάνος χαμογέλασε με την προοπτική να αγωνιστεί σε μία διεθνή διοργάνωση με την ελληνική ομάδα και έστειλε τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τη Μονακο.
 
Οι ετήσιες απολαβές των 480.000 ευρώ που αξιώνει ο Νικουλάε δεν ήταν πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων αναμένεται να αρχίσουν, αφότου η ομάδα της Θεσσαλονίκης προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε