Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Μπουμσόνγκ αποθεώνει τον Τζιμπούρ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού κλήθηκε να σχολιάσει το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον επιθετικό του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στα προσόντα και το ταλέντο του.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην ιστοσελίδα “www.lebuteur.com” o Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αναφέρει για τον Ράφικ Τζιμπούρ: “Ο Τζεμπούρ είναι το στιλ του επιθετικού που οι αμυντικοί προτιμούν να μην έρχονται αντιμέτωποι.

“Στην Ελλάδα, ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι ένας σούπερ σταρ. Ένας αντίπαλος του το επιβεβαιώνει: o Ζαν – Αλέν Μπουμσόνγκ, που παίζει στον Παναθηναϊκό, τον μεγάλο αντίπαλο του Ολυμπιακού στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Τα τελευταία δύο χρόνια έπρεπε να αντιμετωπίσει τον Αλγερινό επιθετικό πολλές φορές.
 
Ειλικρινά, είναι επικίνδυνος. Είναι το στιλ του επιθετικού που οι αμυντικοί δεν θέλουν να αντιμετωπίζουν, γιατί είναι τόσο κινητικός και απρόβλεπτος στο παιχνίδι του που είναι δύσκολο να τον σταματήσεις. Θα είναι εκπληκτικός στράικερ όταν συνηθίσει να συνεργάζεται με τους παρτενέρ του στην επίθεση. Ατομικά μπορεί να είναι εξαιρετικά απειλητικός για μια άμυνα. Αν γίνει πιο ομαδικός, θα εξελιχθεί σε ένα σπουδαίο επιθετικό και θα μπορεί να φιλοδοξεί να αγωνιστεί σε οποιοδήποτε μεγάλο σύλλογο”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε