Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Μπριτζ εκτός εθνικής λόγω Τέρι!

Ο Μπριτζ αφήνει την εθνική Αγγλίας αφού δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Τέρι
Ο Μπριτζ αφήνει την εθνική Αγγλίας αφού δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Τέρι, ΦΩΤΟ REUTERS

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής Αγγλίας λόγω του παράνομου δεσμού της πρώην γυναίκας του με τον Τζον Τέρι.

Ο Γουέιν Μπριτζ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την απιστία της Βερόνικα Περονσέλ με τον τότε συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Τζον Τέρι. Γι΄ αυτό το λόγο ο αμυντικός της “Σίτι” αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής δηλώνοντας:

 
“Σκέφθηκα πολύ και σκληρά για τη θέση μου στην εθνική Αγγλίας υπό το φως ων δημοσιευμάτων και των συμβάντων των τελευταίων εβδομάδων. Ήταν πάντοτε τιμή μου να παίζω για την Αγγλία. Ωστόσο, έπειτα από προσεκτική σκέψη νομίζω πως η θέση μου στην ομάδα είναι ανυπόφορη και δυνητικά διασπαστική. 
Μετά λύπης μου, για το συμφέρον της ομάδας και για να αποφευχθεί ο αποπροσανατολισμός της, αποφάσισα να μη θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση της εθνικής. Ήδη ενημέρωσα την τεχνική ηγεσία και εύχομαι το καλύτερο δυνατό στην εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο”.
Ο Μπριτζ, πάντως θα συναντήσει τον Τέρι τον Σάββατο αφού οι ομάδες τους είναι αντιμέτωπες για την Πρέμιερ Λιγκ και σίγουρα οι δύο τους θα έχουν να πουν πολλά…
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε