Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Νέρι κρατούσε το… Δοξ(Ά)ρη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με δύο γκολ του Νέρι Καστίγιο ο Άρης επικράτησε στο Καυτανζόγλειο της Δόξα Δράμας με 3-1 και έφτασε τους 22 βαθμούς στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας. 13ος αγώνας χωρίς νίκη για τους “μαυραετούς”.

Η ομάδα του Μανουέλ Μασάδο έδειξε αισθητά βελτιωμένη, κυριάρχησε στο παιχνίδι και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει μεγαλύτερο σκορ. Από την άλλη, οι “μαυραετοί” πέτυχαν το δεύτερο (!) γκολ τους στο πρωτάθλημα, αλλά δείχνουν ανήμποροι να παραμείνουν στην κατηγορία.

Σε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, με γρήγορο ρυθμό και διάθεση για καλό ποδόσφαιρο, μπορέσαμε και είδαμε τρία τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν στο γκολ του Παπαδόπουλου (στο 19′ μετά από τραγικό λάθος του Βελλίδη),να ανατρέψουν άμεσα το εις βάρος τους σκορ με τα τέρματα των Ακόστα (19′) και Καστίγιο (20) και να ελέγξουν το ματς…

Όσο ο Αρης δεν “κλείδωνε” τη νίκη, η Δόξα έμενε στο παιχνίδι και στο 77′, λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, όταν ο Ρούτσης έκανε το γύρισμα, ο Σοϊλέδης πετάχθηκε στον κενό χώρο, αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ.

Τελικά, ο Καστίγιο στο 86′ τελείωσε το ματς, όταν από υποδειγματική μπαλιά του Σανκαρέ έφυγε στον κενό χώρο και νίκησε στο τετ α τετ τον Σέρεμετ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Βάντερσον, Μπριλλάκης, Λίμα, Σικαλιάς (79′ Αμπουμπακάρι), Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (46′ Αραβίδης), Σοϊλέδης, Ουέλινγκτον (69′ Ρούτσης)

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο (90′ Κατίδης), Ντίκο, Καστίγιο (90’+1 Τριανταφυλλάκος), Καζναφέρης, Σανκαρέ, Φατί, Ουμπίδες (69′ Τόχα), Μίτσελ, Καπετάνος, Ακόστα

Διαιτητής:
Α. Κάκος
Βοηθοί: Δ. Γκάγκας, Σ. Γουργιώτης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε