Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο Νιόπλιας έκλεισε την πόρτα στον Ντα Κόστα – Θέλει παίκτη υψηλού επιπέδου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το φιλικό κόντρα στην Γουέστ Χαμ απέκλεισε την περίπτωση απόκτησης του Ντα Κόστα, βάζοντας ψηλά τον πήχη. Οι Γάλλοι αναρωτιούνται αν θα προσπαθήσουν και πάλι οι πράσινοι για Γκαλάς.

Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε καλό πρόσωπο κόντρα στην Γουέστ Χαμ αλλά αυτό λίγο απασχολεί τους φίλους της ομάδας μιας και ακόμη υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι τις επίσημες υποχρεώσεις.

Αντίθετα αυτό που “καίει” τους πράσινους είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού κλάσης. Τα όσα έγιναν την Παρασκευή με την ανταλλαγή επιστολών μεταξύ Πατέρα και Γόντικα έδειξαν για ακόμη μία φορά το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα.

Ο Νίκος Νιόπλιας με δηλώσεις του έκλεισε την πόρτα στον Μανουέλ Ντα Κόστα και ζήτησε την απόκτηση ενός αμυντικού υψηλού επιπέδου:

Υπήρχε και ένας παίκτης στην αντίπαλη ομάδα που είναι στην λίστα του Παναθηναϊκού, ο Ντα Κόστα. Πως είναι να τον βλέπετε από κοντά;

“Παιδιά, δεν είναι μόνο ο Ντα Κόστα, είναι… 500 ονόματα. Σε ποια λίστα ήταν; Στην λίστα την δική μου δεν είπαμε ποτέ ότι έχουμε πρώτο στόχο τον Ντα Κόστα.”

Φαίνεται όμως ότι ενδιαφέρει ο παίκτης…

“Εντάξει, στην λίστα μας ήταν πολύ ψηλά ο πήχης. Δεν ήταν στο επίπεδο του Ντα Κόστα.”

Παραμένει ψηλά;

“Πάντα προσπαθούμε. Γιατί ο Ντα Κόστα είναι καλύτερος από τον Σαριέγκι; Θέλουμε κάτι καλό.”

Το France Football αναρωτιέται αν ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει για Γκαλάς

Οι Γάλλοι μπορεί να θεωρούν σχεδόν κλεισμένο τον παίκτη από την Παρί όμως εξακολουθούν να αναρωτιούνται αν ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Από την πράσινη ΠΑΕ προκύπτει ότι έχουν ξεχάσει τον 33χρονο αμυντικό και κοιτάζουν άλλες λύσεις εξίσου υψηλού επιπέδου, χωρίς να θέλουν να αποκαλύψουν τα ονόματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε