Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο Ντάνι Αλβες υπογράφει στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ντάνι Αλβες υπογράφει στη Μάντσεστερ Σίτι

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να θεωρείται ο Ντάνι Αλβες, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους και θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρέμιερ λιγκ, όπου θα βρει ξανά τον Πεπ Γκουαρντιόλα, γνωστοί από την κοινή θητεία τους στην Μπαρτσελόνα.

 Τη λύση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο μπακ ανακοίνωσε χθες η διοίκηση της Γιουβέντους. Συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Τζουζέπε Μαρότα, γνωστοποίησε το τέλος της μονοετούς θητείας του Αλβες στο Τορίνο, ανοίγοντας παράλληλα την πόρτα της πρέμιερ λιγκ στον διεθνή άσο, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα και της Τσέλσι.
«Δεν υπήρξε κάποια διαφωνία. Ήταν μια επιτυχημένη συνεργασία και η λύση της είναι θέμα κινήτρου από πλευράς ποδοσφαιριστή. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον» ανέφερε σχετικά ο Μαρότα. Πηγές από το Τορίνο αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «πολίτες» και εγκαταλείπει τη Γιουβέντους προκειμένου να εκμεταλλευτεί το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.
Στα 34 του πλέον, ο κορυφαίος φούλμπακ δέχτηκε να επανασυνδεθεί με τον παλιό προπονητή του στη Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα. Συνυπήρξαν στην «αυτοκρατορία» των Καταλανών που κατέκτησαν κάθε διαθέσιμο τίτλο την τετραετία 2008-2012. Το κόστος της μεταγραφής του δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 5.000.000 ευρώ καθώς η ηλικία του παίκτη και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τη «Γιούβε» λήγει το 2018, ρίχνουν πολύ χαμηλά την τιμή. Ο ίδιος, όμως, εκτοξεύει τις αποδοχές του στα 100.000 ευρώ την εβδομάδα, από 75.000 που έπαιρνε στη Γιουβέντους.
Στο μεταξύ, στη Γιουβέντους ψάχνει (ξανά) στην Ισπανία για τον αντικαταστάτη του Ντάνι Άλβες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, η ιταλική ομάδα έχει στρέψει προσοχή και ενδιαφέρον στην πριμέρα ντιβιζιόν, τοποθετώντας στην κορυφή της λίστας της, τον Βραζιλιάνο πλάγιο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντανίλο, και τον Πορτογάλο, Ζοάο Κανσέλο, της Βαλένθια.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε