Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Ντέμης… παίζει μπάλα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ ετοιμάζεται να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να βγει από το αδιέξοδο καθώς έκλεισε ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα με στόχο την συμφωνία για νέα ρύθμιση των οφειλών της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ. Ανακοίνωση για την αναβολή του ΔΣ.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης με επιστολή του ζήτησε συνάντηση η οποία και έγινε δεκτή από τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών και το ραντεβού των δύο πλευρών κλείστηκε για την ερχόμενη εβδομάδα.

Στόχος του πρώην προέδρου και ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ είναι η ρύθμιση των οφειλών προς την Εφορία καθώς αυτή τη στιγμή η μηνιαία επιβάρυνση της ΠΑΕ ξεπερνά τις 500.000 ευρώ, ποσό που είναι αδύνατο να καταβάλει η ομάδα.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης θέλει να να υπάρξει επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής με ταυτόχρονη μείωση του ποσού της μηνιαίας δόσης σε επίπεδα που να μπορεί να ανταποκριθεί η ΠΑΕ ( περίπου 200.000 ευρώ), ενώ βασικό του επιχείρημα θα είναι πως μόνο έτσι θα μπορέσει η ΑΕΚ να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, ενώ διαφορετικά θα πτωχεύσει και θα χαθούν τα χρήματα για το ελληνικό κράτος.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της κατέστησε σαφές πως το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ παραμένει ως έχει, παρότι η γενική συνέλευση των μετόχων αναβλήθηκε για μία ακόμη φορά. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου παρατείνεται αυτοδικαίως μέχρι την εκλογή νέου από την οποιαδήποτε επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ως εκ τούτου δεν δημιουργείται κανένα απολύτως θέμα σε σχέση με τη λειτουργία της ΠΑΕ και τις αποφάσεις που παίρνονται στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα. Οτιδήποτε αναφέρεται σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα, είναι ανυπόστατο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε σε τί εξυπηρετεί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε