Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο ΟΦΗ τα δοκάρια… ο Λεβαδειακός τα γκολ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Βοιωτοί έκαναν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα “σπάζοντας” το εντός έδρας αήττητο του ΟΦΗ (2-0). Άτυχοι οι Κρητικοί που είχαν τρία δοκάρια και ένα αυτογκόλ. Κορυφαίος του Λεβαδειακού, που έφτασε στην τέταρτη του νίκη στο Ηράκλειο, ο τερματοφύλακας Κυριακίδης.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Πολύ καλός ρυθμός και επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος, που έφτασαν δύο φορές μία ανάσα απ’ το γκολ, αλλά τόσο ο Σίσιτς (8’0, όσο και ο Κουτσιανικούλης (25′) “σημάδεψαν” στο δοκάρι. Κόντρα στη ροή του αγώνα και αμέσως μετά από μία μεγάλη ευκαιρία απόκρουση του Κυριακίδη οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 45′ με το όμορφο τέρμα του Μάρτινς.

Εντελώς διαφορετική εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Έχοντας την ψυχολογία στα ύψη από το γκολ που επετεύχθη, οι φιλοξενούμενοι “πάτησαν” καλύτερα στο γήπεδο και κατάφεραν να φτάσουν στο 2-0 με το αυτογκόλ του Κουρδάκη. Ο ΟΦΗ στην συνέχεια ανέβασε… στροφές, αλλά για μία ακόμη φορά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του, αφού είχε και τρίτο δοκάρι στην ευκαιρία του Βερόν (69). Ταυτόχρονα, οι Βοιωτοί ήταν πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις κι έτσι το θέαμα συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Έτσι, ο Λεβαδειακός πανηγύρισε την τρίτη εφετινή του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας, φτάνοντας στους 12 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ γνώρισε την τέταρτη εφετινή του ήττα και πρώτη εντός έδρας, μένοντας στους 15 βαθμούς.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Σόουζα, Βάντο, Ιωαννίδης, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Σίσιτς, Παπάζογλου.
 
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Μεντί, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόι, Μάρτινς, Μίλιεβιτς, Βασιλείου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε