Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ο Ολυμπιακός είναι ο βασικός μας αντίπαλος και θέλουμε να τον νικήσουμε”

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Ρενέ Ζιράρ ζήτησε σοβαρότητα από τους παίκτες του ενόψει του αγώνα της Τρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο προπονητής της Μονπελιέ ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα γι’ αυτόν είναι το Γαλλικό πρωτάθλημα όμως δεν θα τα παρατήσουν στο Τσάμπιοςν Λιγκ όπου ως βασικό αντίπαλο έχουν τον Ολυμπιακό.

“Δεν ξέρω αν το αυριανό παιχνίδι είναι ζωής ή θανάτου, αλλά πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρος στο Champions League. Το προβάδισμα το έχουν η Άρσεναλ και η Σάλκε. Είναι σαν να παίζουμε σε ένα μίνι πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να είναι ο κύριος αντίπαλός μας.

Στα προηγούμενα παιχνίδια έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, είτε απέναντί μας είναι η Άρσεναλ, η Σάλκε ή ο Ολυμπιακός. Το πρωτάθλημα Γαλλίας είναι η προτεραιότητά μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να τα πάμε καλά και να μάθουμε από την εμπειρία μας στη διοργάνωση.

Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε σοβαροί και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι ένα κρίσιμο ματς και θα έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε μόνο αν είμαστε σοβαροί. Το να παίξουμε με δύο επιθετικούς μας δίνει ένα επιπλέον προβάδισμα από το να αγωνιζόμαστε με έναν, αλλά κάθε παίκτης θα πρέπει να κάνει το καθήκον του.”

Ζαρντίμ: Μονόδρομος η νίκη

Εκτός αποστολής Τζιμπούρ και Ιμπαγάσα – “Βλέπει” ενδεκάδα ο Φέισα

Θρυλική βραδιά στη NOVA

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε