Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός των αρνητικών ρεκόρ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι 7.088 θεατές που βρέθηκαν στο ματς με τον Άρη είναι οι λιγότεροι που έχουν πάει ποτέ στο νέο “Γ. Καραϊσκάκης”, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν φέτος 19 βαθμούς στο Φάληρο. Με μία ντουζίνα απουσίες στο ΟΑΚΑ. Την Πέμπτη το κρίσιμο Δ.Σ.

“Άδειος” Ολυμπιακός, άδειο Καραϊσκάκη, 0-0 με τον Άρη

Η απογοήτευση στον κόσμο του Ολυμπιακού για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα είναι μεγάλη και η δυσανασχέτηση για τις κινήσεις του Σωκράτη Κόκκαλη ακόμα μεγαλύτερη. Τον αγώνα με τον Άρη οι περισσότεροι επέλεξαν να τον δουν από την τηλεόραση δίνοντας στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους διοικούντες των “ερυθρόλευκων”. Ποτέ σε αγώνα του Ολυμπιακού στο νέο “Γ. Καραϊσκάκης” δεν πήγαν λιγότεροι φίλαθλοι αλλά και οι 7.088 που έδωσαν το παρών βροντοφώναξαν το σύνθημα “Φέρε έναν καλό προπονητή, πάρε δέκα παίκτες και πάμε από την αρχή”.

 
Η εικόνα του άδειου Φαληρικού γηπέδου μπορεί να δικαιολογηθεί από τις τραγικές επιδόσεις των Πειραιωτών στο σπίτι τους. Μέχρι πέρυσι το αρνητικό ρεκόρ χαμένων βαθμών εντός έδρας στο πρωτάθλημα ήταν οι 5 βαθμοί σε 15 ματς. Φέτος ο Ολυμπιακός πέταξε 19 ολόκληρους βαθμούς σε 17 ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ενώ τα πέντε προηγούμενα χρόνια είχαν χάσει συνολικά 21!
 
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες αρχής γενομένης από το έκτακτο ΔΣ που συγκάλεσε για την Πέμπτη ο Σωκράτης Κόκκαλης ωστόσο μία μέρα νωρίτερα ο Ολυμπιακός καλείται να φύγει αλώβητος από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ για να πάρει την δεύτερη θέση στα πλέι-οφ και να μην ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Γιουρόπα Λιγκ τον Ιούλιο. Σε αυτό το παιχνίδι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ σε 12 παίκτες. Ο λόγος για τους τιμωρημένους Νικοπολίδη, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Μαρέσκα, Ντάρμπισαϊρ, Λούα Λούα και τους τραυματίες Ζαϊρί, Λεονάρντο, Ντάτολο, Ντιόγο και Γκαλέτι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε