Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε επέστρεψε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Την προ διετίας ομάδα θύμισαν στον κόσμο τους οι “ερυθρόλευκοι” στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια. Η ικανοποίηση του Μαρινάκη και το παράπονο του Βαλβέρδε.

 
Κανείς δεν περιμένει από τον Βάσκο τεχνικό να φτιάξει ομάδα με 14 καινούργιους παίκτες μέσα σε λίγους μήνες, ωστόσο τα πρώτα δείγματα είναι εμφανώς ενθαρρυντικά. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ο Ολυμπιακός έτρεξε, πρέσαρε ασταμάτητα, έβγαλε συνδυασμούς και έκανε επιθέσεις από παντού. Η ολοκληρωτική εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι αυτό που θέλει να φτιάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου είναι δύσκολο να παίξει ξανά έτσι η ομάδα του αυτή την εποχή.
 
Ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε φτιάχνει φάσεις αλλά δεν τις τελειώνει. Αυτό είναι και το μεγάλο παράπονο του Ισπανού τεχνικού. Ο ίδιος ξέρει πως δεν γίνεται οι “ερυθρόλευκοι” να κάνουν σε κάθε παιχνίδι 15 ευκαιρίες για να το “καθαρίσουν” και γιαυτό ζητά μεγαλύτερη σοβαρότητα στο τελείωμα των φάσεων. Ο Πάντελιτς δείχνει ικανός να λύσει αυτό το πρόβλημα έχοντας σκοράρει 2 φορές στα δύο τελευταία παιχνίδια, ωστόσο ακόμα και ο Σέρβος λειτούργησε επιπόλαια σε αρκετές φάσεις κόντρα στον Αστέρα.
 
Παράλληλα στην διοίκηση του Ολυμπιακού είναι έκδηλη η ικανοποίηση από την δουλειά του Βαλβέρδε, κάτι που εκφράστηκε και με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη αμέσως μετά το ματς. Συγκεκριμένα, οι παράγοντες του συλλόγου έλεγαν πως “ο Βαλβέρδε απέδειξε για ακόμα μία φορά πως ξέρει να δουλεύει με τον δικό του τρόπο και παρά τα όσα ακούστηκαν, δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί όποιους αυτός θεωρεί έτοιμους, όπως στις περιπτώσεις των Ρόμενταλ, Ραούλ Μπράβο και Ιμπαγάσα, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε