Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Ουζουνίδης προσπάθησε να πωρώσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά ψύχραιμος μετά το “ντου” των οπαδών και ζήτησε από τους παίκτες του -που ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση- να αντιδράσουν με την απόδοση τους μέσα στο γήπεδο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συγκέντρωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την… επίσκεψη των οπαδών και τους είπε μεταξύ άλλων:

“Θέλω να ξέρετε ότι πιστεύω πολύ σε εσάς και είμαι σίγουρος πως θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα μαζί, κάνοντας μια νέα αρχή. Αυτό που έγινε με τους οπαδούς συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο. Να βγάλετε ποδοσφαιρικό εγωισμό από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ”, ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Ωστόσο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε και σε άλλα σημεία. Στην ομαδικότητα και τις διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές… “Θέλω στο γήπεδο να είμαστε ομάδα και να τελειώσουν οι διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές. Εμείς να κοιτάμε το παιχνίδι μας”, κατέληξε.

Αμέσως μετά, ο Ουζουνίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο και λειτούργησε “πυροσβεστικά” στη συνομιλία μαζί του, προκειμένου να υπάρξει ψυχραιμία στο σύλλογο μετά το επεισόδιο με τους οπαδούς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε