Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο ΠΑΟ σε βαθειά νερά…

Ο ΠΑΟ σε βαθειά νερά…
Μεγάλες ομάδες είναι αυτές που ξεπερνούν τις αναπάντεχες  ήττες. Γιατί μεγάλες ομάδες που  νικούν πάντα και παντού δεν υπάρχουν.

Στον Παναθηναϊκό  τώρα θα δείξουν αν είναι πράγματι μεγάλη ομάδα. Η ήττα από την Καβάλα ήρθε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Μια αγωνιστική πριν από το ντέρμπι της Τούμπας και αφού μεσολαβεί η αναμέτρηση με την Ρόμα για το Γιουρόπα Λιγκ. Ολοι λένε πως για τον Παναθηναϊκό απόλυτη προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Σύμφωνοι αλλά με προπωλημένα 60.000 εισιτήρια στο ΟΑΚΑ δεν υπάρχουν περιθώρια για επιλογές. Ο Νιόπλιας πρέπει να στείλει ομάδα στο γήπεδο με φιλοδοξίες και πάθος για νικη. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι αποδοκιμασίες θα ακουστούν σε ολόκληρη την Καλογρέζα και το βαρύ κλίμα θα γίνει ακόμα βαρύτερο. Αλλωστε τις περισσότερες φορές οι αυτοκρατορίες πέφτουν “από μέσα”. Μετά το στραπάτσο από την Καβάλα «γέμισε ο τόπος» ερωτηματικά για το κατά πόσο είναι ο Παναθηναϊκός όσα επαινετικά γράψαμε γι’ αυτόν το προηγούμενο διάστημα. 
Η Ρόμα από τότε που κάθησε στον πάγκο της ο Ρανιέρι πάει από το καλό στο καλύτερο. Αν έρθει και κάνει επίδειξη δύναμης στο ΟΑΚΑ, η αμφισβήτηση για την αξία του φετινού Παναθηναϊκού θα “περάσει” από την εξέδρα στα αποδυτήρια. Την Κυριακή παραμονεύει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την επόμενη αγωνιστική ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη. Και θα έχει μεσολαβήσει η Ρόμα στο “Ολύμπικο”. Δύσκολοι καιροί για τον Παναθηναϊκό που είδε να έρχονται τα πάνω – κάτω από μια ήττα εκτός προγράμματος. Η ανασύνταξη, αγωνιστική και ψυχολογική είναι δουλειά που πρέπει να κάνει ο Νίκος Νιόπλιας. Κι είναι η πρώτη φορά που ως προπονητής καλείται να χειριστεί μια τόσο άσχημη κατάσταση…

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε