Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο ΠΑΟ στην μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του – Αρνήθηκε και ο Πολέμης την προεδρία – Αδιέξοδο σε όλα τα επίπεδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ένα βήμα πριν το “ναυάγιο” και την οικονομική διάλυση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά την απόσυρση του Βγενόπουλου, την παραίτηση του Πατέρα και την άρνηση του Βαρδινογιάννη να βγει στο προσκήνιο. “Οχι” από Πολέμη για την προεδρία.

Η κρίση χτύπησε τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου

Μαυροκουκουλάκης: Θα επιστρέψουν Βγενόπουλος – Πατέρας!

Στην Παιανία ο Γόντικας για να καθησυχάσει τους παίκτες

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Η άτακτη υποχώρηση του Ανδρέα Βγενόπουλου έβαλε εντελώς ξαφνικά τέλος στα όνειρα εκατομμυρίων φιλάθλων της ομάδας και ακύρωσε την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

 
Επίσης υποχρεώνει όλους όσοι έχουν μείνει πίσω να αναζητούν, όντας “εγκλωβισμένοι”, τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν την κατάσταση, προκειμένου να βγάλουν τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο και να βρουν μια διάδοχη κατάσταση για να “βγει” σε πρώτη φάση η φετινή χρονιά!
 
Στο χθεσινό ΔΣ που συγκάλεσε εκτάκτως ο Νικόλας Πατέρας, οι περισσότεροι ήταν “μαγκωμένοι” μετά τις τελευταίες εξελίξεις και “πάγωσαν” ακόμη πιο πολύ στο άκουσμα της παραίτησής του. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αρνήθηκε την προεδρία ενώ αρνητικός εμφανίζεται και ο Αδαμάντιος Πολέμης τον οποίο πρότεινε ο Πατέρας.Ο γνωστός εφοπλιστής έδωσε αρνητική απάντηση, επικαλούμενος φόρτο εργασίας και το γεγονός ότι λείπει συχνά εκτός Ελλάδας.
“Είναι τιμητική η πρόταση, αλλά δεν μπορώ να τη δεχτώ. Οι δουλειές μου δεν μου αφήνουν τον απαιτούμενο χρόνο να ασχοληθιώ με τον Παναθηναϊκό και με αναγκάζουν να κάνω πολλά ταξίδια” ήταν τα λόγια του Αδαμάντιου Πολέμη. Πλέον, τα φώτα πέφτουν στο ΔΣ της Πέμπτης, όπου θα εξεταστούν άλλες λύσεις για την προεδρία της ΠΑΕ.
 
Όποιος και να αναλάβει, όμως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα έχει να ανέβει έναν γολγοθά. Η σημαντικότερη, ίσως, εξέλιξη της Τετάρτης έχει να κάνει με την στάση της οικογένειας Βαρδινογιάννη η οποία ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά ενεργά με τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που δεν ξεκαθάρισε ο Τζίγγερ είναι που θα πάει πλέον το 25% των μετοχών της ΠΑΕ που δίνει δωρεάν, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να πάει στον Ερασιτέχνη,
 
Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς αν κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν αλλάξει γνώμη ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε διοίκηση πρωτοδικείου και με το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο με μειώσεις στα μεγάλα συμβόλαια αλλά και πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών.

Σε απολογία κλήθηκε ο Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε