Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον εκπληκτικό ΠΑΣ – Το αυτογκόλ της χρονιάς στην Τούμπα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Οι Γιαννιώτες απέδειξαν ότι είναι ομάδα της Σούπερ Λίγκας, έπαιξαν στα ίσα τον ΠΑΟΚ αλλά γνώρισαν την ήττα με 2-1 και αποχαιρέτησαν το κύπελλο. Βάντερσον και Σικαλιάς διεκδικούν θέση στα bloopers της χρονιάς. Δείτε βίντεο.

Δείτε το LIVE του αγώνα και βίντεο με όλα τα γκολ

Ο ΠΑΟΚ έγινε η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους “8” του κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα εισέπραξε το χειροκρότημα των φιλάθλων. Με έναν εκπληκτικό Μπακαγιόκο οι Γιαννιώτες απέδειξαν ότι έχουν θέση στη Σούπερ Λίγκα, αφού ανάγκασαν τους αντιπάλους τους σε παθητικό ρόλο. 

Παρά το ότι οι παίκτες του Μάκη Χάβου προηγήθηκαν με τον πλέον απρόσμενο τρόπο αυτό δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 3′ ο Βάντερσον γύρισε τη μπάλα στον Σικαλιά αλλά αυτός δεν έκανε ποτέ κοντρόλ και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Οι Γιαννιώτες ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης και θα μπορούσαν σε αρκετές περιπτώσεις να ισοφαρίσουν. Μεγαλύτερη στιγμή τους στο πρώτο μέρος, το δοκάρι του Μπακαγιόκο στο 34′.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ήρθε και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Σαπιγγίδης πάσαρε εξαιρετικά στον Αθανασιάδη ο οποίος δεν δυσκολευτηκε να γράψει το 2-0 στο 40′.

Ούτε αυτή η εξέλιξη πτόησε τον ΠΑΣ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ο Ελ Ζαρ έκανε το λάθος, ο Μπακαγιόκο τσίμπησε τη μπάλα και πλάσαρε τον Χαλκιά ξαναβάζοντας την ομάδα του στο ματς.

Από εκεί και μετά οι Γιαννιώτες ήταν καταιγιστικοί. Έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο 61′ και στο 69′ όμως τελικά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Έτσι γνώρισαν την ήττα και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του κυπέλλου.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιας, Μπουσαιντί (18′ Σαβίνι), Γκαρσία, Τσιριλο, Σαλπιγγίδης (76′ Φιλομένο), Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιερίνια, Σακελλαρίου, Αθανασιάδης Κριστιάνο (46′ Ελ Ζαρ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Κυριάκος (71′ Ανδράλας), Σιαλμάς, Σκούφαλης,, Ντε Βινσέντι (71′ Βαγγελής), Μπακαγιόκο, Κειτα, Βάντερσον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε