Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“Ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει αυτά που του αξίζουν”

“Ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει αυτά που του αξίζουν”
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.08.2012 | 21:29
Πρώτη δημοσίευση: 10.08.2012 | 21:29

Με ανακοίνωσή της η βορειοελλαδίτικη ΠΑΕ γνωστοποίησε και... επίσημα πως έληξε θετικά ο κύκλος των επαφών που υπήρξε με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη και τόνισε πως κοινός στόχος του Ερασιτέχνη, της ΠΑΕ και του νέου επενδυτή είναι η ομάδα να κατακτήσει αυτά που της αξίζουν.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετά από την πολύ εποικοδομητική συνεργασία ανάμεσα στον ΑΣ ΠΑΟΚ, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Επενδυτή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Επενδυτή.

Ο κοινός στόχος των τριών πλευρών είναι σαφώς η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. να αλλάξει σελίδα και ο καθένας από την πλευρά του να συνδράμει στην εξέλιξη και ανάπτυξη της ομάδας. Από την μια πλευρά ο Επενδύτης θα προσφέρει τα οικονομικά μέσα και το επιχειρηματικό πλάνο που θα οδηγήσει την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στην οικονομική εξυγίανση. Και από την άλλη, ο ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. με την ιστορία και το κύρος του θα στήριξη την προσπάθεια αυτή.

Με την αγαστή συνεργασία και το κοινό όραμα και φυσικά με την συμπαράσταση του κόσμου, ευελπιστούμε σύντομα ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει αυτά που του αξίζουν".

Νεο αφεντικό του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο