Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής και εγώ στο Μουντιάλ”

Ο Μαλεζάς εξαργυρώνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του
Ο Μαλεζάς εξαργυρώνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Μαλεζάς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της εθνικής ομάδας των ανδρών και μίλησε για τις πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο αλλά και για την πρόκληση του Μουντιάλ.

Ο Στέλιος Μαλεζάς δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την κλήση του στην εθνική ομάδα για τον φιλικό αγώνα με την Σενεγάλη, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Τετάρτη.

 
“Είναι η μεγαλύτερη τιμή η κλήση στην εθνική ομάδα, ειδικά όταν αυτή η ομάδα θα είναι στο Μουντιάλ. Δεν το περίμενα αλλά θα δώσω τα πάντα και ευελπιστώ να είμαι στις τελικές επιλογές του κ. Ρεχάγκελ. Το τέλειο θα ήταν να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και εγώ να πάω στο Μουντιάλ”, τόνισε ο 25χρονος αμυντικός.
 
Οι διεθνείς θα προπονηθούν την Δευτέρα στις 18:00 στον Άγιο Κοσμά (ανοιχτή) και την Τρίτη θα προετοιμαστούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα με τη Σενεγάλη.

Στην αποστολή της “γαλανόλευκης” μετέχουν οι: Αγγελος Χαριστέας, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Βαγγέλης Μόρας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Σωτήρης Κυργιάκος, Παντελής Καπετάνος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Λουκάς Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τζόρβας, Μιχάλης Σηφάκης, Κώστας Χαλκιάς, Νίκος Σπυρόπουλος, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Γρηγόρης Μάκος, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Τζαβέλλας, Γιώργος Γκαλίτσιος, Στέλιος Μαλεζάς και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε