Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Πανιώνιος δεν… αστειεύεται! Μικρό “εμπόδιο” ο Παναιτωλικός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Φανταστικός Πανιώνιος… υπέροχη χρονιά. Οι “κυανέρυθροι” εντυπωσίασαν σε έναν ακόμα αγώνα, νίκησαν μέσα στην έδρα τους τον Παναιτωλικό με 2-0 και δείχνουν πως θα είναι ένας μεγάλος και υπολογίσιμος αντίπαλος ενόψει των πλέι οφ της Superleague.

Επιστροφή στις νίκες. Ο Πανιώνιος πήρε σπουδαίο “τρίποντο” στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον… κάκιστο Παναιτωλικό (2-00 και διατηρήθηκε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ της Superleague.

Οι δυο ομάδες έδειξαν… δύναμη στα μαρκαρίσματα τους και πολύ καλό ρυθμό στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, με τον Πανιώνιο όμως να παίρνει στη συνέχεια τα ηνία του ματς και να πιέζει για το γκολ. Για τα λίγα λεπτά που κλείστηκε στο μισό όπου αγωνίστηκε, ο Παναιτωλικός δέχθηκε το 1-0. Στο 25′ ο Μπεν έκλεψε την μπάλα, έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Ρισβάνης έστειλε την μπάλα -με κοντινό σουτ- στα δίχτυα του Νταλακούρα.

 Οι Αγρινιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια, αλλά δεν μπόρεσαν να φτιάξουν τις φάσεις, αφού οι Νεοσμυρνιώτες είχαν πολύ καλή μεσοαμυντική λειτουργία. Έτσι, ο ρυθμός έπεσε αισθητά…

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με πολλά λάθη από τις δυο ομάδες στις μεταβιβάσεις τους και τον Πανιώνιο όμως να φτάνει στο 2-0. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 54′ , η μπάλα στρώθηκε στον Καθάριο που σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής,, ο Ρισβάνης την άφησε να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Κυριακίδης μπερδεύτηκε και δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ. Η νίκη “κλειδώθηκε” υπέρ των Νεοσμυρνιωτών, αφού μέρα από τη φάση του Μαρκόφσκι στις καθυστερήσεις, οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν απείλησαν τα καρέ των γηπεδούχων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε