Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Πάουελ δηλώνει έτοιμος, ο Μπαρτζώκας διαφωνεί

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο νέος αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Μιλάνο τόνισε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει, αλλά ο προπονητής του έχει διαφορετική άποψη.

Ο Τζος Πάουελ μίλησε για τις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα:

“Είμαι έτοιμος για ό,τι μου ζητήσει η ομάδα να κάνω. Δουλεύω σκληρά ως αθλητής, αλλά μου αρέσει να διασκεδάζω το παιχνίδι. Μπορώ να βοηθήσω στην άμυνα, στα ριμπάουντ και σε ό,τι ζητήσει από μένα η ομάδα. Τα παιδιά είναι μαζί εδώ και μήνες, οπότε εγώ πρέπει να προσαρμοστώ στην ομάδα και στη φιλοσοφία της.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά για την Αρμάνι Μιλάνο. Πήρα το scouting report από τους προπονητές, θα δούμε βίντεο με την ιταλική ομάδα και σίγουρα θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στη σημερινή προπόνηση. Ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι και σίγουρα θα είναι συναρπαστικό.

Όλα είναι υπέροχα ως τώρα. Οι συμπαίκτες μου είναι καταπληκτικοί, οι προπονητές πολύ καλοί και όλοι με βοηθούν να μάθω την ομάδα και αμυντικά και επιθετικά. Θέλω να δουλέψω με την ομάδα για να γίνουμε καλύτεροι.”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Πάουελ: “Ο Τζος έχει κάνει μιάμιση προπόνηση και θα κάνει άλλη μια καλή απόψε. Για τον οποιοδήποτε όμως μ’ αυτές τις συνθήκες είναι πολύ νωρίς να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε