Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Παπαλόης θέλει να αγοράσει τον Πανιώνιο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πρόταση από επιχειρηματική ομάδα, της οποίας ηγείται ο Γιώργος Παπαλόης, έχει κατατεθεί στη διοίκηση του Πανιώνιου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Το ΔΣ των “κυανέρυθρων” ανακοίνωσε την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για την επόμενη Τετάρτη στις 18:00, στην οποία θα αναλυθούν τα δεδομένα και θα παρθεί η απόφαση αν γίνει αποδεκτή η προσφορά.
 
Στην Γενική Συνέλευση το παρόν θα δώσει και ο κ. Παπαλόης, ο οποίος θα παρουσιάσει το πλάνο των υποψήφιων επενδυτών.
 
Το αναλυτικό κείμενο της ανακοίνωσης

“Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει στον κόσμο του Συλλόγου ότι την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011 συγκαλεί ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και ώρα 18.00, ανοικτή σε όλους, στην οποία θα καλέσει να παραβρεθεί και ο εκπρόσωπος της επιχειρηματικής πρότασης που έχει κατατεθεί, για να αναπτύξει στους παρευρισκομένους το επιχειρηματικό τους όραμα.
 
Σκοπός της Γενικής Συνέλευσης θα είναι να παρθεί απόφαση από όλους τους ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ, για το μέλλον του Συλλόγου και για την έγκριση ή απόρριψη της προτάσεως.
 
Στο διάστημα μέχρι τη Γενική Συνέλευση το Δ.Σ. θα επιχειρήσει να διευκρινίσει ακόμα περισσότερο τις λεπτομέρειες και την ουσία της προτάσεως, ώστε εφ’ όσον εγκριθεί να γίνει σε σύντομο διάστημα και η υλοποίησή της.
 
Όλοι θα καταβάλουμε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη έκβαση των συζητήσεων αλλά και την προστασία του μέλλοντος του Συλλόγου ΜΑΣ”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε