Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο Παππάς “κάλυψε” την ΑΕΚ και τον… απρόθυμο Νοτιά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Περνάει και το τελευταίο εμπόδιο της αδειοδότησης η ΑΕΚ. Ο Πέτρος Παππάς έβαλε… βαθιά το χέρι στην τσέπη και “έσωσε” την Ένωση, καλύπτοντας και το μερίδιο του Νίκο Νοτιά. Προς Εμιράτα ο Γκερέιρο. Ο νεαρός Νόρντφελντ στο στόχαστρο για τα γκολπόστ.
 
Ο Πέτρος Παππάς φαίνεται πως έδωσε το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας και τον Νίκο Νοτιά, που παρουσιάστηκε απρόθυμος να πληρώσει το δικό του “μερίδιο”, επικαλούμενος ότι δεν έχει εισπράξει ούτε ευρώ από την ενοικίαση του προπονητικού κέντρου.
 
Τα υπόλοιπα χρήματα που απαιτούνταν συγκεντρώθηκαν από την πώληση του Νάτσο Σκόκο (1,3 εκατ. ευρώ) και από τα εισιτήρια διαρκείας (περίπου 1 εκατ. ευρώ, καθώς έχουν πωληθεί περίπου 4.800), ενώ έγιναν διακανονισμοί με τους ποδοσφαιριστές. Δεν χρησιμοποιήθηκε το ποσό των Supporters, το οποίο θα είναι στη διάθεση της ΠΑΕ μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
 
Άραβες για Γκερέϊρο – Ενδιαφέρον για Νόρντφελντ
 
Μπορεί η πρόταση για τον Ρότζερ Γκερέιρο να αναμενόταν από την Φλαμένγκο, αλλά φαίνεται πως η λύση για την ΑΕΚ έρχεται από τους Άραβες. Ομάδα από τα Εμιράτα είναι έτοιμη να πληρώσει τον Βραζιλιάνο και να απαλάξει την Ένωση από το βαρύ συμβόλαιο του (προβλέπει περίπου 1,2 εκατ. ευρώ για την προσεχή διετία).
 
Τον Κρίστοφερ Νόρντφελντ έχει ψηλά στη λίστα της για τη θέση του τερματοφύλακα η ΑΕΚ. Ο 22χρονος Σουηδός (1,90μ.) αγωνίζεται στην Μπρομαποϊκάρνα στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του και είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ελπίδων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε