Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Παππάς… καθάρισε με “Morgan Stanley” για την ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μέσω ανακοίνωσης, ο Πέτρο Παππάς γνωστοποίησε πως κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τους ανθρώπους της “Morgan Stanley” για το ομολογιακό δάνειο, κάτι που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη εκκρεμότητα ουσιαστικά… διαγράφεται για την Ένωση.

ΑΕΚ: Χωρίς Μάκο κόντρα στον ΟΦΗ

Με δήλωσή του ο Πέτρος Παππάς υποστήριξε ότι μαζί με τον Νάσο Θανόπουλο κατάφεραν να αποπληρώσουν το ομολογιακό δάνειο (έφτασαν σε συμφωνία έναντι ενός σεβαστού ποσού που θα καταβάλλουν οι δύο τους προκειμένου πλέον η ομάδα, όπως αναφέρει, να απελευθερωθεί από ένα χρέος που συνολικά έφτανε τα 7 εκατ. ευρώ).

Οικονομόπουλος: Από 1η Μαρτίου διαθέσιμα τα 3εκατ. του Ντέμη

Ακόμα, ξεκαθάρισε πως αυτά τα χρήματα είναι τα τελευταία που βάζει, ενώ πέταξε το …μπαλάκι στους υπόλοιπους μετόχους για να βάλουν το χέρι στην τσέπη, ώστε να πάρει η ομάδα αδειοδότηση.

Αναλυτικά:

“Βλέποντας τις συζητήσεις της «ομάδας 2004» να συνεχίζονται αλλά τον χρόνο να περνά, ο Νάσος Θανόπουλος και εγώ, αναλάβαμε την πρωτοβουλία του να προχωρήσουμε και να κλείσουμε τελική συμφωνία με την Morgan Stanley για διαγραφή του δανείου έναντι σεβαστού ποσού το οποίο και θα πληρώσουμε εντός των προσεχών ημερών.

Θεωρούμε ότι έτσι απελευθερώνουμε την ομάδα μας από ένα χρέος το οποίο ανατοκιζόμενο είχε ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια ευρώ και της δίνουμε τη δυνατότητα να μειώσει αποφασιστικά τα χρήματα που χρωστά, αλλά και για να δείξουμε έμπρακτα στην UEFA ότι ένα τόσο σημαντικό δάνειο αποπληρώνεται οριστικά.

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω την Morgan Stanley και τους ανθρώπους της που επί πολλές ημέρες ασχολήθηκαν με τη σημαντική αυτή υπόθεση και βοήθησαν αποφασιστικά την ομάδα μας στην ίσως πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της.

Ο Νάσος και εγώ ελπίζουμε και έχουμε την πεποίθηση ότι οι πρώην συμμέτοχοι μας αλλά και άλλοι ΑΕΚτζήδες που μπορούν να βοηθήσουν και εκείνοι οικονομικά, μέσα και έξω από το «ΘΕΜΕΛΙΟ 21», με έναυσμα αυτή την πρωτοβουλία μας, θα πάρουν τη σκυτάλη ώστε η ομάδα μας να λάβει την αδειοδότηση της UEFA και θα φέρουν το έργο της διάσωσης της ΑΕΚ εις αίσιον πέρας βάζοντας την ξανά στον δρόμο για ένα νέο και ελπιδοφόρο μέλλον.

Επαινέβην τον Ιανουάριο του 2010 και βοηθήσα να διασωθεί η ομάδα πληρώνοντας παραπάνω από το εκάστοτε ποσοστό μου. Σήμερα, σε μια ακόμα κρίσιμη στιγμή για την ομάδα, συμμετείχα ενεργά στην προσπάθεια να βοηθήσουμε όλοι της ομάδας 2004 για να βγάλουμε την ΑΕΚ από το αδιέξοδο. Προσωπικά προσέφερα οικονομικά ό,τι ανθρωπίνως μπορούσα, έκανα τα πάντα για να βρεθεί μια λύση και έχω την συνείδησή μου ήσυχη.

Πέτρος Παππάς”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε