Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Πάρντο σκοράρει και ο Ολυμπιακός νικάει

ΦΩΤΟ Olympiacos.org
ΦΩΤΟ Olympiacos.org

Ο Πάρντο σκόραρε και απέναντι στη Σιβασπόρ με πολύ όμορφο πλασέ και ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 στο τελευταίο του φιλικό στην Ολλανδία. Θετικός στο ντεμπούτο του ο Φινμπόγκασον.

Ο Μάρκο Σίλβα έδειξε σε ακόμη ένα φιλικό ότι θέλει να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα. Ξεκίνησε το ματς με 8 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Φέγενορντ. Μόνο οι Ντουρμάζ, Σαλίνο και Αυλωνίτης ήταν στο αρχικό σχήμα και στα δύο ματς.

Ο Ολυμπιακός είχε την μπάλα στα πόδια του στο πρώτο ημίχρονο και με πρωταγωνιστές τους Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον απείλησε της αντίπαλη εστία.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος και στο 49′ είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ αλλά ο Χάρα σημάδεψε το δοκάρι.

Το γκολ της νίκης ήρθε στο 67ο λεπτό με τον Πάρντο να εκτελεί εξαιρετικά από πλάγια θέση και να σημειώνει το τρίτο του τέρμα στα φιλικά.

Ο Ολυμπιακός μπορεί ακόμη να μην έχει βρει το βασικό του στόπερ όμως κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και να ολοκληρώσει με νίκη τα φιλικά στην Ολλανδία.

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης (46’ Καπίνο), Σαλίνο (46’ Ομάρ), Αυλωνίτης, Σιόβας (46’ Βούρος), Μαζουακού (87’ Σάλιακας), Ζντιέλαρ (46’ Μπουχαλάκης), Κασάμι (46’ Μιλιβόγεβιτς), Φουστέρ (46’ Πάρντο), Ντοσεβί (63’ Πουλίδο), Ντουρμάζ (46’ Χάρα), Φινμπόγκασον (71’ Γιαννιώτας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε