Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Πατέρας ζήτησε 1 εκ. ευρώ από τον Μπέο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η… καρδιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπάει εδώ και μέρες στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Καταθέσεις, μηνύσεις και αγωγές μεταξύ παραγόντων, αντί για γκολ, θέαμα και διασκέδαση εντός των γηπέδων. Σήμερα ήταν η σειρά του Νικόλα Πατέρα να καταθέσει μήνυση κατά του Αχιλλέα Μπέου, ενώ ο δικηγόρος του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού μίλησε δημόσια για την “Παράγκα”.

Διαβάστε όλα όσα έγιναν την Τρίτη στον εισαγγελέα και στη Σούπερ Λίγκα

Ο δικηγόρος του Νικόλα Πατέρα, Στέλιος Ηρειώτης εξερχόμενος από τα δικαστήρια μίλησε στο MEGA και τόνισε:

“Κατέθεσα αγωγή στον Αχιλλέα Μπέο για όσα συκοφαντικά είπε εις βάρος του Νίκου Πατέρα στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε. Υπάρχει παράγκα στο ποδόσφαιρο και ο πελάτης μου θα κάνει ό,τι μπορεί να αποκαλυφθούν όσοι κρύβονται πίσω της.”

Ο Νικόλας Πατέρας κατέθεσε αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή προσωπικότητας του, ενώ ζητά ως αποζημίωση ένα εκατομμύριο ευρώ. Το ποσό αυτό θα διατεθεί στον Ευαγγελισμό.

Στην αγωγή ο δικηγόρος του Πατέρα χρησιμοποιεί λεγόμενα του Αχιλλέας Μπέου από τη συνέντευξη Τύπου ενώ υπάρχει αναφορά σε συμπεριφορές του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και σε παράνομη εμπλοκή του στη νύχτα.

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού μόλις λάβει αντίγραφο της μηνυτήριας αναφοράς του Αχιλλέα Μπέου θα απαντήσει με μήνυση για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε