Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο Πλατανιάς “φρέναρε” τον Ατρόμητο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Κρητικοί απέδειξαν και κόντρα στο φορμαρισμένο Ατρόμητο ότι ήρθαν για να μείνουν στη Σούπερ Λίγκα. Έμειναν για τρίτο ματς αήττητοι και πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους το 0-0 που απέσπασαν από τους Περιστεριώτες.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Το ματς στα Περιβόλια ήταν το πρώτο για τον Πλατανιά στη φυσική του έδρα. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος όμως στο δεύτερο δεν άντεξε.

Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι παραπάνω αν ο Ιτάνζ δεν αντιδρούσε σωστά όσες φορές χρειάστηκε.

Όσο η ώρα πέρναγε ήταν φανερό ότι και οι δύο ομάδες ήταν ικανοποιημένες με το 0-0 και αυτό έμεινε μέχρι το τέλος. Και οι δύο έμειναν αήττητες με τον Πλατανιά να φτάνει στους 5 βαθμούς και τον Ατρόμητο στους 7.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Αναστασάκος (82′ Μαρτσάκης), Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (77′ Γκονζάλες), Ουκάρ, Τζανης, Ποτουρίδης, Ουντότζι (92′ Μιρτσέτα).

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης Φυτανίδης, Επστάιν (87′ Καραγκούνης), Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Καραμάνος (70′ Κούτσι), Δημούτσος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο (73′ Πίτου Γκαρσία).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε