Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Πρέλεβιτς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Πεντάρα… ενόψει ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά από συζητήσεις που είχε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη ο “τίγρης” συμφώνησε να αποτελέσει ένα από τα μέλη της διευρυμένης διοίκησης της ΠΑΕ. Αποχώρησε τραυματίας ο Τσιρίλο από το φιλικό με την Καβάλα. Από σοβαρό τροχαίο γλύτωσε ο “Κουτσια”!

Στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανήκει από δω και πέρα ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο Σέρβος, που προσέφερε πολλά ως παίκτης και προπονητής, επιστρέφει στον «Δικέφαλο του Βορρά» -αποτελώντας επιλογή του προέδρου, για να ενταχθεί στο νέο ΔΣ που θα ανακοινωθεί αύριο!

 
Εκτός του “τίγρη”, στο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ θα προστεθεί ο γιος του ιδιοκτήτη της Express Service και συγγραφέας, Πάνος Ραπτόπουλος και ο επιχειρηματίας, Σάκης Χατζόπουλος, πλαισιώνοντας τους Θοδωρή Ζαγοράκη, Σπύρο Μιλιωρίδη, Παναγιώτη Ποικιλίδη, Γιώργο Φαρλαλή και Γιώργο Μιχαηλίδη.
 
 
Από σοβαρό τροχαίο γλύτωσε ο “Κουτσια”
 
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είχε σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Πρωτομαγιάς, από το οποίο, ευτυχώς γλίτωσε χωρίς τραυματισμό.
 
Στο σημείο -για να του συμπαρασταθεί- βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος τυχαίνει να μένει κοντά στο σημείο που έλαβε χώρα το ατυχές συμβάν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε