Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ο Ρομέου έδωσε προβάδισμα στον Λεβαδειακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το γκολ του Ρομέου στο 88ο λεπτό έδωσε στον Λεβαδειακό τη νίκη με 2-1 επί της Κέρκυρας, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των “16” του κυπέλλου.

ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με πλασέ του Στέλιου Βασιλείου, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Νοέ Ακόστα, ενώ η Κέρκυρα ισοφάρισε στο 30ό λεπτό με τον Σίμωση, ύστερα από απόκρουση του Αλέξανδρου Κασμερίδη σε σουτ του Τάσου Τσοκάνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν κυρίαρχη, είχε τη συντριπτική κατοχή και έφερε ουκ ολίγες φορές την μπάλα στα αντίπαλα καρέ. Εντούτοις όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα κρατήσουν την ισοπαλία, μέχρι τη στιγμή που ο καλυπτόμενος Ρομέου έγραφε το 2-1 με κοντινή προσπάθεια, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας στα καρέ του Νίκου Αναστασόπουλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κασμερίδης, Νικολακάκης (71′ Μουλόπουλος), Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Ρομέου, Ροτζέριο (62′ Κόρμπος), Πόι, Ακόστα, Βασιλείου (69′ Μίλιεβιτς).

Κέρκυρα (Μάντζιος):
Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Πετρούσης, Τσοκάνης, Μπουκουβάλας, Γκέσιος, Σίμωσης, Γιάντσης (53′ Αγρίτης), Σταμόγιαννης, Λεόν (65′ Ηλιάδης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε