Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Ρούνεϊ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Κολίν

Μπορεί ο Ρούνεϊ να γελάει στη φωτογραφία, αλλά σίγουρα περνάει μια προβληματισμένη περίοδο, ΦΩΤΟ REUTERS

Πληθαίνουν τα δημοσιέυματα στην Αγγλία, που κάνουν λόγο για το “τέλος” που έρχεται στην σχέση του Ρούνεϊ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν θέλει να φύγει από την Αγγλία η σύζυγος του.

Πριν από λίγο καιρό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε απευθύνει πρόσκληση στον Άγγλο σούπερσταρ, να τον ακολουθήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτό το ενδεχόμενο είναι μάλλον δύσκολο, μετά το τελεσίγραφο της Κολίν, η οποία αρνείται να φύγει από το Chesire, όπου διατηρούν την έπαυλη τους.

Φεύγει από την Μάντσεστερ ο Ρούνεϊ!

“Η Κολίν θέλει να είναι σε απόσταση αναπνοής από τους γονείς της, που μένουν στο Λίβερπουλ και επιθυμεί να κάνει δεύτερο παιδί. Γι’ αυτό το λόγο σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να μετακομίσει μακριά τους”, αναφέρουν πηγές από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Τη στιγμή που ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, δηλώνει ότι θεωρεί δύσκολη την φυγή του Ρούνεϊ από την Γιουνάιτεντ, ο “αιώνιος εχθρός” των “κόκκινων διαβόλων”, Μάντσεστερ Σίτι, παρουσιάζεται ως η επικρατέστερη ομάδα για να αποκτήσει τον Άγγλο διεθνή.

Οι εφημερίδες της “Γηραιάς Αλβιώνας”, κάνουν λόγο για το αστρονομικό ποσό των 500.000 λιρών την εβδομάδα για τον Ρούνεϊ, ενώ αναφέρουν ότι είναι διατεθειμένη να βγάλει 50 εκ. λίρες για να τον αποκτήσει. Αν η προσφορά είναι αληθινή, τότε είναι δελεαστική και για τον Ρούνεϊ, αλλά και για την Γιουνάιτεντ η οποία θα καλύψει μεγάλη “τρύπα” στα χρέη της, που ξεπερνούν τα 700 εκ. λίρες.

Την ίδια στιγμή, ο προπονητής της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι κάλεσε τον 24χρονο να μετακομίσει στο Λονδίνο και την Τσέλσι. “‘Γουέιν σε περιμένουμε στο Στάνφορντ Μπριτζ”, δήλωσε ο Ιταλός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε