Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο Σαούντ υπάρχει – Ο Αζίζ δεν ενδιαφέρεται για Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας διέψευσε το ενδιαφέρον του Βασιλιά Αζίζ, αλλά επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ.

Τσάκας: Δεν χαλάει η συμφωνία

Τα σενάρια που ήθελαν τον Βασιλιά Αζίζ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση των μετοχών του Παναθηναϊκού διαψεύστηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο από την Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας.

Το σημαντικό πάντως για τον Παναθηναϊκό είναι ότι επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ.

Το δελτίο τύπου της Πρεσβείας:

Λόγω της εκτεταμένης αναφοράς που γίνεται το τελευταίο διάστημα από τα διάφορα ελληνικά ΜΜΕ σχετικά με τη συμμετοχή της Αυτού Μεγαλειότητας Πρίγκιπα Αμπντουλαζίζ Μπιν Φάχαντ Μπιν Αμπντουλαζίζ στην αγορά ποσοστών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, μαζί με τον Πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ Μπιν Αμπντουραχμάν (Αλ Σαούντ) η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα υποχρεούται να διευκρινίσει στα διάφορα ΜΜΕ πως η πληροφορία αυτή στερείται παντελούς αλήθειας καθότι δεν υπάρχει από την πλευρά του Πρίγκιπα Αμπντουλαζίζ Μπιν Φάχαντ Μπιν Αμπντουλαζίζ κανένα ενδιαφέρον για επένδυση σε καμιά αθλητική δραστηριότητα εντός ή εκτός Σαουδικής Αραβίας.

Κρίναμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε σχετικά με το θέμα αυτό, ελπίζοντας πως θα προβείτε στην αποκατάσταση της αλήθειας».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε