Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ο Σαββίδης “κάλυψε” τον Ζαγοράκη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενέκρινε τις 320.000 ευρώ που εμφανιζόταν να οφείλει ο Θοδωρής Ζαγοράκης ως αναδρομική αμοιβή για τις υπηρεσίες που πρόσφερε τα πέντε προηγούμενη χρόνια (6.400 ευρώ μηνιαίως). Φωνές για την απόφαση. Τι ειπώθηκε στη Γενική συνέλευση του ΠΑΟΚ για τις μετεγγραφές και τα χρέη.

Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε αρκετές ειδήσεις και αποκάλυψε αρκετά θέματα που αφορούν την διοίκηση του Δικεφάλου.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης “κάλυψε” τον Θοδωρή Ζαγοράκη σ’ ό,τι αφορά στο ποσό που φαινόταν να οφείλει στην ΠΑΕ, ο πρώην πρόεδρος (320.000 ευρώ). Ο μεγαλομέτοχος του “Δικεφάλου” ενέκρινε το ποσό των 320.000 ευρώ ως αμοιβή για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα ο “Ζαγόρ” από την θέση του προέδρου για πέντε χρόνια (6.400 ευρώ μηνιαίως).

Επίσης, έγινε γνωστό πως τα χρέη του ΠΑΟΚ φτάνουν τα 28.000.000 € και η ομάδα είναι αναγκασμένη να βρει λύση μέσα στο 2013 καθώς το πρωτοδικείο πιέζει για αιρετή διοίκηση. Όσο για τις μεταγραφικές κινήσεις του Γενάρη, ο Ζήσης Βρύζας προανήγγειλε ενίσχυση του ρόστερ, αλλά με λογικές μεταγραφές και χωρίς σπάταλη χρημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε