Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ο Σερμαντίνι “πλήγωσε” τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Με ήρωα τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού η Καντού επικράτησε στο τέλος του Ολυμπιακού με 64-63 και υποχρέωσε τους “ερυθρόλευκους” στην τρίτη σερί εκτός έδρας ήττα στην Ευρωλίγκα.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έδειχναν να ελέγχουν την αναμέτρηση στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι Ιταλοί πέρασαν μπροστά με την έναρξη της τρίτης περιόδου, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το τέλος.

Μοιραίος για τους “ερυθρόλευκους” ο Χάινς που δεν κατάφερε εξ επαφής να σκοράρει στην τελευταία ουσιαστικά φάση και να διατηρήσει ζωντανή στο κόλπο την ομάδα του. Κορυφαίος ο Σπανούλης που τελείωσε το ματς με 23 πόντους.

Ήρωας” για την ιταλική ομάδα ήταν ένας πρώην “πράσινος”. Ο Γιόργκι Σερμαντίνι πέτυχε την νικητήρια βολή 7΄΄ πριν το τέλος και ήταν αυτός που σταμάτησε τον Χάινς στην τελευταία επίθεση.

Δεκάλεπτα: 12-16, 31-34, 45-49, 64-63.

Καντού (Τρινκιέρι): Μίτσοφ 2, Στσέκιτς 8, Μαρκοϊσβίλι 8, Λέουνεν 12, Μαρκονάτο 10, Ματσαρίνο 6, Σερμαντίνι 8, Τσιντσαρίνι 5, Μπαζίλε 5, Λάιτι.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 4, Λούκας 4, Άντιτς 1, Σπανούλης 23, Κέσελ 11, Παπαδόπουλος 4, Γκετσεβίτσιους 8, Παπανικολάου 3, Κατσίβελης 5. Πρίντεζης, Πελεκάνος.

Διαιτητές: Πέρεθ (Ισπανόα), Κοντέ (Ισπανία), Τραβίτσκι (Πολωνία).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε