Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Σκόμινα στο Ελλάδα-Γερμανία

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Σλοβένος διαιτητής Νταμίρ Σκόμινα ορίστηκε από την Ουέφα να διευθύνει τον πρώτο προημιτελικό του Euro 2012 ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γερμανία.

Ο 36χρονος ρέφερι έχει διευθύνει τρεις φορές στο παρελθόν την “γαλανόλευκη” με την εθνική μας ομάδα να μην έχει πανηγυρίσει νίκη. Η πρώτη ήταν το 2004 με την Εθνική Ελπίδων να μένει στο 1-1 με την Αλβανία, ενώ το 2005 για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων η Ελλάδα είχε ηττηθεί από την Γερμανία με 3-0. Την μοναδική φορά που σφύριξε την Εθνική Ανδρών η Ελλάδα ηττήθηκε με 2-0 από την Σενεγάλη σε φιλικό αγώνα που έγινε στον Βόλο το 2010.

Τέλος σε συλλογικό επίπεδο ο Σκόμινα αποδεικνύεται πιο… γουρλής καθώς ήταν διαιτητής στο Παναθηναϊκός-Ρόμα 3-2 για το Γιουρόπα Λιγκ του 2010 και στο ΑΕΚ-Βασλούι 3-0 για το Γιουρόπα Λιγκ του 2009.

Ο Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ θα είναι ο διαιτητής στον πρώτο προημιτελικό, αυτόν της Πέμπτης ανάμεσα σε Τσεχία και Πορτογαλία. Ο Ιταλός Νικόλα Ριτσόλι θα είναι στο Ισπανία-Γαλλία το Σάββατο και ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα στο Αγγλία-Ιταλία την Κυριακή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε