Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Σολτάνι κρατούσε το… ρόπαλο – Ηρακλής-Άρης 1-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Το τυχερό γκολ του Αλγερινού ήταν αυτό που έκρινε το νικητή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο γηραιός επέστρεψε στις επιτυχίες και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε το LIVE του αγωνα

Σε ένα ματς που κυρίαρχο ρόλο είχε η δύναμη και το πάθος, ο Ηρακλής ήταν πιο τυχερός πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη, βάζοντας τέλος στο σερί των 5 ισοπαλιών. Ο Άρης ήταν ακίνδυνος επιθετικά και υποχρεώθηκε στην πέμπτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

 

Οι δύο τερματοφύλακες χρειάστηκε να επέμβουν ελάχιστες φορές στον αγώνα αφού οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν. Οι πολλές μονομαχίες, η ένταση και τα νεύρα κυριάρχησαν.

Ένα σουτ του Κατσαμπή από καλή θέση και το αποτυχημένο πλασέ του Κάλβο ήταν οι δύο φάσεις που μπορεί να θυμηθεί κανείς από ένα κακό πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά. Ο Ουζουνίδης πέρασε στα δεξιά τον Σολτάνι και αυτός τον δικαίωσε. Στο 74′ ο Αλγερινός προσπάθησε να κάνει τη σέντρα αλλά η μπάλα… αποφάσισε να κατευθυνθεί στην εστία του Σηφάκη. Με αρκετά μεγάλη δόση τύχης ο Ηρακλής πήρε το προβάδισμα και το κράτησε με σχετική ευκολία.

Τον βοήθησαν και τα ποτιστικά που άνοιξαν την ώρα του αγώνα, αλλά και η ένταση που υπήρξε σε αρκετές περιπτώσεις.
 
Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Κυριαζής, Κανακούδης, Ντάνι, Πίτου Γκαρσία, Αραμπατζής (53′ Σίσιτς), Σολτάνι (95′ Κατσικάς), Μάρα (84′ Ηλιάδης), Ιάκομπ.
Άρης: Σηφάκης, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο, Τόχα, Ρουίζ (72′ Τσέζαρεκ), Μίσελ, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βαγγέλι, Πρίττας (82′ Φαμπιάνο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε