Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ο Σπανούλης ετοιμάζει κράνος και αλεξίσφαιρο για το ΟΑΚΑ”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας στην Α1 μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι το κυρίαρχο θέμα στο μπάσκετ. Ο Βασίλης Σπανούλης με αρκετή δόση χιούμορ αντιμετωπίζει την επιστροφή του στον ΟΑΚΑ, σύμφωνα με δηλώσεις του Ντικούδη.

Ο πολύπειρος παίκτης της ΑΕΚ μίλησε στον Sentra FM:

Για το ότι ο Κολοσσός αντιστάθηκε στον Ολυμπιακό και αν σημαίνει κάτι αυτό:

“Να έχουμε φτάσει Γενάρη μήνα για να βρούμε ένα ματς στο οποίο έχει ‘γαργαληθει’ λίγο ο Ολυμπιακός είναι αστείο. Άλλες χρονιές υπήρχαν και άλλες ομάδες που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα. Όταν ήμουν εγώ στην ΑΕΚ πάντα διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα και το πήραμε το 2002. Τώρα έχει γίνει ένα μονοπώλιο και φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι μια ομάδα κόντραρε σε ένα παιχνίδι τον Ολυμπιακό και λέμε ότι είναι θρίαμβος. Ξεκινάμε και ξέρουμε ποιος είναι ο τελικός και ότι δύσκολα θα κάνουν ήττα στο πρωτάθλημα οι δυο μεγάλοι, αυτό δεν είναι πρωτάθλημα.”

Για τους Ιβκοβιτς, Ομπράντοβιτς και το ντέρμπι:

“Προπονητικά είναι πολύ μπροστά και οι δύο. Εγώ έχω μάθει πάρα πολλά από τον κύριο Ίβκοβιτς που με πήρε στην ΑΕΚ, όταν ήμουν μικρός και αυτός ήταν ουσιαστικά που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Προπονητικά είναι σε άλλο επίπεδο και οι δυο και μεταξύ τους έχουν πολλά να κρύψουν ο ένας από τον άλλο. Έχουν και οι δυο καλές ομάδες με πολλά εργαλεία. Έχουν εμπειρία και επειδή ξέρουν και οι δύο ότι το πρωτάθλημα κρίνεται στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου και ότι στο τέλος στα πλέι οφ θα καταλήξουν οι δυο τους, προετοιμάζονται αποκλειστικά για αυτά τα παιχνίδια.”

Για τις διαφορές στην φιλοσοφία Ιβκοβιτς, Ομπράντοβιτς:

“Ο Ίβκοβιτς ότι θέλει να σου περάσει στο περνάει με πολύ ηρεμία. Ο Ομπράντοβιτς από την άλλη είναι ένας προπονητής που είναι πάνω από το κεφάλι σου και είναι πιο απαιτητικός και φωνακλάς. Μπασκετικά έχουν πάνω κάτω την ίδια φιλοσοφία και έχουν κοινά, αλλά ο τρόπος που στο περνάει ο καθένας είναι διαφορετικός.”

Για την επιστροφή Σπανούλη στο ΟΑΚΑ:

“Τον συνάντησα στο αεροδρόμιο στην επιστροφή χτες και μου είπε αστειευόμενος ότι προετοιμάζεται να πάρει ένα αλεξίσφαιρο και κράνη! Είναι άλλο ένα κομμάτι του επαγγέλματος αλλά έχει παραγίνει το κακό, δεν μπορούμε να μιλάμε για σωματικές ακεραιότητες και τέτοια πράγματα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε