Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Σπανούλης ήρθε – Ο Τσίλντρες φεύγει

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τίναξαν την μπάνκα στον αέρα με την μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη και βλέπουν με ικανοποίηση τον Τσίλντρες να υπογράφει στους Σανς. Άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός σε σχέση με πέρυσι.

Ο Kill Bill από φέτος θα φοράει ερυθρόλευκα. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές που έχουν γίνει ποτέ στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ παράλληλα αποδυνάμωσε τον “αιώνιο” αντίπαλο. Δείτε τι προβλέπει το συμβόλαιο του διεθνή γκαρντ.
 
Αφού λοιπόν καλύφθηκε η θέση 2 οι Πειραιώτες στρέφουν το βλέμμα τους στις υπόλοιπες θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση. Ο Τζός Τσίλντρες αποχωρεί με προορισμό το Φίνιξ και τους Σανς και μαζί του φεύγει ένα μεγάλο συμβόλαιο που δίνει την δυνατότητα στα αδέρφια να κινηθούν ακόμα πιο δυναμικά στα μεταγραφικό παζάρι. Επίσης, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση ενός ψηλού, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.
 
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε συνεργασία με την διοίκηση καλείται να χτίσει από την αρχή μία ομάδα αφού ήδη έξι παίκτες (Βούιτσιτς, Χαλπερίν, Μπέβερλι, Πεν, Τσίλντρες, Κλέιζα) της περσινής σεζόν δεν θα βρίσκονται στον Ολυμπιακό.
 
Ο βασικός κορμός που αποτελείται από τους Τεόντοσιτς, Παπαλουκά, Βασιλόπουλο, Μπουρούση, Μαυροκεφαλίδη, Γλυνιαδάκη, Παπανικολάου, Σλούκα θα ενισχυθεί σημαντικά κάτι που φάνηκε ήδη από την μεταγραφή του Σπανούλη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε