Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Τερίμ, ο Βαλβέρδε και η…αναμονή

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι δύο προπονητές που είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο του Ολυμπιακού, “διαφημίζουν” την ελευθερία τους και αναμένουν.

“Τη νέα σεζόν θα εργαστώ σε κάποιο σύλλογο. Αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος. Προσωπικά δεν έχω κανέναν δισταγμό να έρθω σε επαφή με οποιονδήποτε σύλλογο”, δήλωσε ο Φατίχ Τερίμ στην τουρκική εφημερίδα “Fanatik”. 

Ο Τούρκος προπονητής, του οποίου η περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη λόγω του υψηλού “κασέ” του, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα συγκεντρώνει πληροφορίες για τους “ερυθρόλευκους” και εμφανίζεται θετικός στον ερχομό του στον Πειραιά. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή περιορίζεται μόνο στο να γνωστοποιεί τη διαθεσιμότητα του και να τηρεί στάση αναμονής.

Σε στάση αναμονής είναι και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αποκάλυψε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ότι τον Μάρτιο δέχθηκε κρούση από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν επιθυμούσε να αναλάβει την ομάδα μεσούσης της περιόδου. “Δεν μου φάνηκε καλή ιδέα να έχω φύγει από μια ομάδα τον Φεβρουάριο και να αναλάβω μια άλλη μετά από ένα μήνα”, δήλωσε στην deia.com.

“Ένας προπονητής δεν κάνει ποτέ σχέδια. Περιμένω να τελειώσει η σεζόν για να δω αν θα προκύψει κάτι ενδιαφέρον. Όλα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα έρθουν. Αν δεν συμβεί κάτι, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να περιμένω”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε