Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Τοτσέ… σώζει – “Αναπνέει” ακόμη ο Παναθηναϊκός(VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το αυτογκόλ της χρονιάς του Σεϊταρίδη έδωσε προβάδισμα στη Λάτσιο αλλά ο Παναθηναϊκός το πάλεψε ως το τέλος και δικαιώθηκε με τον Τοτσέ να διαμορφώνει το 1-1. Η ισοπαλία στο Μάριμπορ – Τότεναμ (1-1) αφήνει ανοιχτό τον όμιλο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Το απίστευτο αυτογκόλ του Σεϊταρίδη (VIDEO)

Οι “πράσινοι” δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους αλλά μετά το 70′ έδειξαν πάθος και δικαιώθηκαν στο τέλος αφού εκτός από το βαθμό κέρδισαν και το χειροκρότημα του κόσμου τους.

Δυστυχώς τα επεισόδια δεν έλειψαν πριν το ματς αλλά και στο ημίχρονο μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Επεισόδια πριν και κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκός-Λάτσιο (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι και η Λάτσιο επέβαλε πλήρως το ρυθμό της και έψαξε το γκολ. Στο δεύτερο μόλις λεπτό το πολύ καλό σουτ του Καντρέβα ανάγκασε σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Καρνέζη.

Στο 18′ η τύχη ήταν με τον Παναθηναϊκό αφού η κεφαλιά του αμαρκάριστου Ντίας χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Οι πράσινοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς αλλά μόλις ανέβασαν λίγο την απόδοση τους και έχασαν την πρώτη του ευκαιρία με τον Σισοκό στο 22΄, ήρθε το απίστευτο αυτογκόλ του Σεϊταρίδη να δώσει προβάδισμα στους Ιταλούς.

Στο 25′ ο Καρνέζης βγήκε από την περιοχή, δεν θέλησε να στείλει τη μπάλα εκτός γηπέδου και βρήκε τον Σεϊταρίδη. Ο δεξιός μπακ πιέστηκε και γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω, χωρίς να έχει δει ότι λείπει ο Καρνέζης, με αποτέλεσμα να παραβιάσει την εστία της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Μπιτσάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι Λατσιάλι έδειξαν ότι είναι ικανοποιημένοι με το 0-1, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να απειλήσει.

Στο 52′ η αδράνεια της άμυνας των πράσινων έδωσε τη δυνατότητα στον Ζαρατε να ψάξει το γκολ αλλά η σέντρα-σουτ έφυγε μακριά.

Ο Φερέιρα έριξε στο ματς τον Κουίνσι και οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοση τους. Στο 72′ σούταρε μετά από ατομική προσπάθεια στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 80′ ο Γκανέζος δημιούργησε τις προϋποθέσεις στον Τοτσέ για να σκοράρει αλλά ο Ισπανός νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Μπιτσάρι.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τη Λάτσιο στην περιοχή της και στο 90′ ο Τοτσέ, όπως και κόντρα στην Τότεναμ χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Οι πράσινοι διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους αν και το έργο τους είναι δύσκολο. Στο άλλο ματς του ομίλου Μάριμπορ και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Ο Μπέριτς έβαλε μπροστά στο σκορ την Μάριμπορ αλλά ο Σίγκουρτσον στο 58′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Πίντο, Βελάσκες, Βιτόλο, Ζέκα, Φουρλάνος (67′ Κουίνσι), Σισοκό (79′ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι (75′ Τοτσέ).

Λάτσιο (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Μπιτσάρι, Σιανί, Αντρέ Ντίας, Κονκό, Καβάντα, Μάουρι (46′ Ζάρατε), Γκονζάλες (87′ Τσάνα), Ερνάνες (78′ Ονάτζι), Λεντέσμα, Καντρέβα, Φλοκάρι

Η βαθμολογία του 10ου ομίλου μετά από 3 ματς

1. Λάτσιο 5
2. Μάριμπορ 4
3. Τότεναμ 3
4. Παναθηναϊκός 2

Η επόμενη αγωνιστική (4η) – 8 Νοεμβρίου

22.05 Λάτσιο – Παναθηναϊκός
22.05 Τότεναμ – Μάριμπορ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε