Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Τουρέ έστειλε τους “πολίτες” στον τελικό

ΦΩΤΟ REUTERS
Το τέρμα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού έστειλε την Μάντσεστερ Σίτι στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, μετά από 30 χρόνια, ενώ παράλληλα “έκοψε” τα όνειρα της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ για… τρέμπλ!
Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ», στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και προκρίθηκε στον τελικό της 14ης Μαΐου.
 
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 52′ ο Γιάγια Τουρέ. Να τονίσουμε πως η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (κάθισε στις εξέδρες επειδή είναι τιμωρημένος) είχε δοκάρι στο 69′ σε εκτέλεση φάουλ του Νάνι, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σκόουλς (72′).
 
Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι θα μάθει την Κυριακή την αντίπαλο της, η οποία θα προκύψει από τον έταιρο ημιτελικό ανάμεσα στη Στόουκ και την Μπόλτον.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0
52′ Γιάγια Τουρέ

Σίτι:
Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Κόλαροφ, Λέσκοτ, Τζόνσον (79′ Ράιτ-Φίλιπς), Μπάρι, Σίλβα (86′ Βιεϊρά), Ντε Γιονγκ, Γιάγια Τουρέ, Μπαλοτέλι.

Γιουνάιτεντ:
Φαν ντερ Σαρ, Εβρά, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Ο’Σέι (84′ Φάμπιο Ντα Σίλβα),Παρκ, Κάρικ, Νάνι, Σκόουλς, Βαλέντσια (65′ Ερνάντες), Μπερμπάτοφ (74′ Άντερσον).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε