Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ο Τσάκας επιμένει: Τη Δευτέρα θα έχει τα χαρτιά που θέλει ο Βαρδινογιάννης

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Βλάσης Τσάκας ενημερώθηκε για την πρόθεση του Τζίγγερ να σταματήσει τη διαπραγμάτευση λόγω λήξης της προθεσμίας, αλλά δεν έδειξε να ανησηχεί αφού εξακολουθεί να τονίζει ότι τη Δευτέρα τα χαρτιά θα βρίσκονται στα χέρια των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

“Πόρτα” Τζίγγερ στον Πρίγκιπα λόγω λήξης προθεσμίας

Με δηλώσεις του στο novasports.gr, ο Βλάσης Τσάκας που υποστηρίζει ότι βρίσικεται στα παράλια της Τουρκίας μαζί με τον Πρίγκιπα για ολογοήμερες διακοπές, τόνισε ότι το θέμα δεν έχει λήξει…

“Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Ο πρίγκιπας είναι ήρεμος και περιμένει να γίνει το επόμενο βήμα. Τη Δευτέρα θα έχει σταλεί η γραπτή εξουσιοδότηση. Καλά έκανε ο κ. Βαρδινογιάννης και τήρησε το λόγο του, αφού είχε ζητήσει την συγκεκριμένη προθεσμία από την πλευρά μας. Τη Δευτέρα που θα υπάρχει η γραπτή εξουσιοδότηση ελπίζουμε να βρούμε την πόρτα ανοικτή. Αν τη βρούμε κλειστή θα χάσει ο Παναθηναϊκός και όχι ο Πρίγκιπας.”

Από την πλευρά του ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Πρίγκιπα, Παναγιώτης Πετρόπουλος εμφανίστηκε περισσότερο μετριοπαθής:

“Ήταν γνωστό ότι η μια πλευρά θα επιμείνει στο 48ωρο και η άλλη δεν θα προλάβαινε να το τηρήσει. Αυτήν τη στιγμή δεν υφίσταται διαπραγμάτευση. Σε περίπτωση που τη Δευτέρα έχω τα έγγραφα στα χέρια μου, θα απευθυνθώ στο συνάδελφο της άλλης πλευράς. Είναι, άλλωστε, κάτι που πρέπει να γίνει και από δεοντολογικής πλευράς.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε