Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο Τσακίρης έκανε δεκτή την παραίτηση του Κιντή

Ο Τσακίρης έκανε δεκτή την παραίτηση του Κιντή
ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.10.2010 | 16:47
Πρώτη δημοσίευση: 21.10.2010 | 16:47

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης αφού συζήτησε διεξοδικά το θέμα τελικά αποδέκτηκε την παραίτηση που είχε υποβάλει ο Γιώργος Κιντής. Λιανός και Ζερβακάκης αναλαμβάνουν χρέη διοίκησης.

Η γραπτή δήλωση του Κωνσταντίνου Τσακίρη:

"Σε συνέχεια της σύντομης δήλωσης την οποία έκανα χθες, είχα αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές με ανθρώπους μέσα στην ομάδα αλλά κυρίως με ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την διοίκηση την επόμενη μέρα. Θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

Η παραίτηση του κ. Γιώργου Κιντή γίνεται δεκτή. Η καθημερινότητα της ομάδας πρέπει να μην επηρεαστεί από αυτό. Ο Πανιώνιος την Κυριακή καλείται να δώσει τον πρώτο από μία σειρά δύσκολων αγώνων.
Με την επιστροφή μου από το εξωτερικό, θα τελειώσει η στελέχωση του νέου δυναμικού διοικητικού σχήματος της ΠΑΕ, στο οποίο θα συμμετέχει και ο κ. Λιανός. Έως τότε καθήκοντα διοίκησης θα ασκούνται από τον κ. Ζερβακάκο, σε συνεργασία με τον κ. Λιανό, στα πλαίσια του πλάνου μας για έναν ενιαίο και δυνατό Πανιώνιο. Οι φίλοι του ιστορικού Πανιώνιου να είναι σίγουροι ότι προχωράμε μαζί και ενωμένοι για το καλό του συλλόγου και των ιδανικών που πρεσβεύει."


   Διαδώστε αυτό το άρθρο