Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

“Ο Βαλβέρδε είναι ευτυχής στον Ολυμπιακό”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού ξεκαθάρισε ότι ο Βαλβέρδε δεν  πρόκειται να αφήσει τον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση μιας και η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ τον δελεάζει.

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Βαλβέρδε να σκέφτεται άμεσα τον επαναπατρισμό του έβαλε ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ μιλώντας στην εφημερίδα “Γαύρος”:

“Ο Ερνέστο έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Αυτό έχω να πω. Και είναι ευτυχής στον Ολυμπιακό, με τον οποίο πήρε το πρωτάθλημα. Απολαύστε όλοι στον Ολυμπιακό την επιτυχία, την ωραία στιγμή της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εγώ τι θέλετε να κάνω; Να προβλέψω το μέλλον;”

Δηλαδή θα είναι και του χρόνου στον πάγκο του Ολυμπιακού;

“Σας είπα ότι έχει συμβόλαιο. Απλά σας λέω και αυτό που ξέρετε, ότι στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ποτέ. Δεν το λέω όμως επειδή έχω κάτι στο μυαλό μου για τον Ερνέστο. Ο Ερνέστο πήρε το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός θα παίξει απευθείας του χρόνου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ξέρω κανέναν προπονητή να μη θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μα κανέναν.”

-Γιατί βάζετε λίγο μυστήριο στις απαντήσεις σας και δεν λέτε ξεκάθαρα ότι ο Ερνέστο θα μείνει στον Ολυμπιακό;

“Δεν βάζω εγώ μυστήριο. Εσείς με ρωτάτε κι εγώ απαντάω την αλήθεια. Αλλά δεν υπάρχει κάτι να κρύψω. Ο Ερνέστο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για δυο χρόνια. Άρα, έχει άλλον ένα χρόνο. Και είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό.”

-Θα πάει αυτές τις ημέρες στο Μπιλμπάο;

«Ναι, θα έρθει την Παρασκευή να δει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Και να ξέρετε πως ο Ερνέστο θέλει να κάνει άλλες τρεις νίκες ο Ολυμπιακός στις τελευταίες αγωνιστικές. Θέλει τη μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά από τον Παναθηναϊκό, για τα όσα είπαν μετά το ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε